Vappu Pimiä muistelee, kuinka nukkui työmaakontissa päiväunet ennen BB-lähetystä – näin hän reagoi vuosia vanhaan kuvaansa

Vappu Pimiä muistelee, kuinka nukkui työmaakontissa päiväunet ennen BB-lähetystä – näin hän reagoi vuosia vanhaan kuvaansa 4:07
Katso videolta, kuinka Vappu Pomiä reagoi vuosien takaiseen kuvaansa - Katja Ståhl kommentoi nasevasti

Vappu Pimiä teki aikoinaan samaan aikaan aamuradiota ja juonsi Big Brother -ohjelmaa.

Juontaja Vappu Pimiä on kivunnut chat-ohjelmasta Suomen suosituimpien juontajien joukkoon. Pimiä muistelee Töllötuomareiden haastattelussa, kuinka hän siirtyi chatista juontamaan Money Line -ohjelmaa. Alun perin sen piti olla kesätyö, mutta kaikki muuttui hyvinkin nopeasti.

– Ehdimme tehdä sitä puolitoista viikkoa ja tässä kohtaa voin jo kertoa, että hollantilainen tuottaja katosi rahojen kanssa jonnekin. Se ohjelma lopetettiin kesken kaiken. 

–  Olen ikuisesti kiitollinen siitä puolestatoista viikosta, koska Viitasen Marko, joka oli ohjaamassa sitä, oli tiimissä, joka toi Big Brotheria Suomeen. Hän sanoi, että soittakaa Vapulle ja pyytäkää koekuvauksiin.

Aikoinaan Sub-kanavalla pyöri Big Brotherin brittiversio, ennen kuin se rantautui Suomeen. Pimiä oli nähnyt ohjelmasta muutamia jaksoja ennen puhelua tuotantoyhtiöltä.

– Luulin, että ne pyytävät minua kilpailijaksi ja olin, että en todellakaan. Sitten he olivat, että tulisitko koekuvauksiin juontajaksi. 

Koekuvausten jälkeen Pimiälle tarjottiin Big Brother Extran juontajapaikkaa. Samaan aikaan Pimiä juonsi aamuradiota, jonka jälkeen suuntasi Big Brother -talolle. Ohjelmaa kuvattiin aikoinaan Espoon Kivenlahdessa vanhassa varastohallissa. 

– Siellä oli työmaakontteja ja minulla oli oma kontti. Olin puoli kahden aikoihin studioilla ja menin retkialustalle vaaterekkini alle nukkumaan puoleksi tunniksi. Sen jälkeen aloin tehdä käsikirjoitusta illan lähetykseen, ja myös meikkasin itse. 

Pimiä heräsi tuohon aikaan puoli viiden aikaan aamulla ja kotiinsa saapui puoli yhdeksän aikaan illalla. 

– Tein kolme kuukautta noin. Sanon, että en näillä kilsoilla enää tekisi, Pimiä naureskelee.

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula näyttivät Pimiälle kuvan vuodelta 2005, kun tämä oli juontajana Big Brother -ohjelmassa. Yllä olevalta videolta näet Pimiän hulvattoman reaktion, kun kuva ilmestyi ruudulle ja myös sen, kuinka Katja Ståhl reagoi siihen.

Vappu Pimä ja Katja Ståhl Töllötuomareiden vieraana. Katso, kuinka Katja Ståhl reagoi vanhaan kuvaansa:

Vieraana Katja Ståhl ja Vappu Pimiä – näin heidän urat alkoivat 27:52

Lue myös:

    Uusimmat