Vappu Pimiä vieraili vanhassa chat-studiossaan ja katsoi omaa lähetystään – näin suosikkijuontaja reagoi

6:05
Vappu Pimiä vieraili vanhassa chat-studiossaan – kertoo nyt pelottavista hetkistä ja törkypalautteesta

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä vieraili vanhassa chat-studiossa, josta hänen uransa aikoinaan alkoi.

Vappu Pimiä on juontanut Maikkarin eri suosikkiohjelmia jo 20 vuoden ajan. Pimiä opiskeli Helsingin kansanopistossa radiolinjalla ja haki koulutuksen mukaisesti töihin eri radioihin. Ovet eivät kuitenkaan avautuneet.

Reilu parikymppinen Pimiä selasi eräänä sunnuntaiaamuna kostean bileillan jälkeen Helsingin Sanomia ja huomasi työpaikkailmoituksen, jossa haettiin chat-juontajia.

–  Ajattelin, että jostain tämä pitää aloittaa. Hain sinne ja pääsin, Pimiä kertoo.

Pimiä pääsi juontamaan Maikkarin suosittua yöchat-lähetystä 2000-luvun alussa, jossa hän viihtyi parin vuoden ajan. Sen jälkeen ovet aukenivat tv-ohjelmiin.

Pimiä ei ole itse katsonut omia chat-lähetyksiään sen jälkeen, kun hän siirtyi isompiin ohjelmiin. Muutamia lähetyksiä löytyy edelleen YouTubesta sekä Pimiällä itsellään on tallennettu niitä vhs-kaseteille.

Pimiä pääsi vierailemaan Maikkarilla chat-studiossa, josta suosikkijuontajan ura alkoi 2000-luvun alussa. Silminnähden iloinen Pimiä selitti vanhassa juontokopissaan, miten kaikki aikoinaan toimi. Chat-juontajien studio oli valtavan pieni ja siellä oli paikalla aina kaksi henkilöä. Studion ulkopuolella valvojat lukivat katsojien lähettämiä viestejä ja julkaisivat ne.

MTV Uutiset näytti Pimiälle yhdestä lähetyksestä pienen pätkän. Lähetyksessä Pimiä puhuu tuttuun tyyliin paljon, mutta myös jumppasi katsojien iloksi.

– Kuva on aika rakeinen, se vähän helpottaa, Pimiä naureskelee, kun video lähtee käyntiin.

Kuinka Vappu Pimiä reagoi chat-juontoonsa? Katso video.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja