Vantaalla vanhempiensa murhista epäilty 38-vuotias mies vangittiin – istui ilmeettömänä oikeudessa

3:57
MTV Uutiset vieraili Vantaan henkirikospaikalla: Aikuista poikaa epäillään eläkkeellä olleiden vanhempien surmasta.

Poliisi on vanginnut tänään 38-vuotiaan miehen todennäköisin syin kahdesta murhasta epäiltynä. Vangitseminen käsiteltiiin Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa iltapäivällä.

Rikoksesta epäilty ei peitellyt itseään kameroilta istunnon aluksi. Hän istui ilmeettömänä ja rauhallisena asianajajansa vieressä omalla paikallaan.

Epäilty ja tutkinnanjohtaja osallistuvat molemmat istuntoon etänä videoyhteyden välityksellä.

Varsinainen vangitsemiskäsittely oli salainen.

Poliisilla iso operaatio sunnuntaina 

Poliisi epäilee miehen murhanneen vanhempansa Pohjois-Vantaan Askistossa viime sunnuntaina. Epäilty otettiin kiinni myöhemmin samana päivänä sen jälkeen, kun hän oli ajanut autollaan ulos lähellä Tuusulanväylää ja Ruskeasannan sorttiasemaa.

Henkirikokset paljastuivat poliisille sunnuntaina iltapäivästä. Toistaiseksi poliisi ei ole kertonut, kuka hälytti virkavallan paikalle. Joka tapauksessa paikalle meni useita poliisipartioita ja iso poliisioperaatio herätti huomiota rauhallisella omakotitaloalueella.

Eläkkeellä oleva pariskunta

Omakotitalosta löytyi kuolleena noin seitsemänkymppinen eläkkeellä oleva pariskunta. He olivat asuneet talossa 1980-luvulta lähtien. 

Pariskunnan aikuinen, alle nelikymppinen poika asui heidän kanssaan. Nyt poikaa epäillään vanhempiensa murhista.

Aluksi poliisi kirjasi rikosnimikkeeksi kaksi tappoa, mutta heti tutkinnan alkuvaiheessa rikosnimikkeet vaihtuivat kahdeksi epäillyksi murhaksi.

Ulos asti kuului huutoa

MTV Uutiset vieraili Askistossa maanantaina. Naapurit kertoivat, että omakotitalon pihapiiristä ja jopa sisältä asti kuului välillä ulos kovaäänistä riitelyä ja kiroilua. Naapureiden mukaan perheen aikuinen poika piti kovaa meteliä.

Poliisi ei ole kertonut vielä mitään teon motiivista tai tekotavasta.

Tapauksen syytteen noston määräpäivä on 16. helmikuuta 2022.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja