Mainos

Vanhemmat saivat hulvattoman kirjeen koulusta – syynä lapsen hävyttömän hauskasti nimetty mielikuvitusystävä

Kymmenvuotias poika toi kotiin lapun, jossa opettajat ystävällisesti huomauttavat lapsen epäsopivasti nimetystä mielikuvitusystävästä.

Paul Hunt, 38, ja hänen kumppaninsa Philippa Fisher saivat hykerryttävän hauskan viestin lapsen koulusta.

Englantilaisparin 10-vuotias poika toi kotiin lapun, jossa opettajat ystävällisesti huomauttavat lapsen mielikuvitusystävästä, kertoo Daily Mail. Hunt jakoi kuvan lappusesta sosiaalisessa mediassa todeten, että se on ”hauskinta, mitä hän on koskaan lukenut”.

Opettajien lapussa todettiin, että poika ystävineen kehittelee leikeissään hahmoja, joille antaa hupaisia nimiä, ja tämä käytös on luovaa ja harmitonta. Nyt yhden hahmon nimi kuitenkin aiheutti ongelmia.

”Tietoomme on tullut, että yksi hahmoista on nimeltään Wildo Dildo, ja tämä on, kuten varmasti ymmärrätte, aiheuttanut hieman huolta meissä. Keskustellessamme asiasta kukaan lapsista ei tiennyt, mitä sana tarkoitti, mutta kaikki ymmärsivät hyvin, että se oli epäsopiva sana”, lappu toteaa.

Lapun mukaan joku lapsista kuuli sanan leikkikentällä. Koulussa tilannetta aiotaan seurata.

– Olimme jo tietoisia siitä, mitä oli tapahtunut, koska poika kertoi siitä edellisenä päivänä. Olimme kuitenkin yllättyneitä saadessamme lapun, Hunt kommentoi.

Miehen mukaan poika ei ymmärrä dildo-sanan merkitystä, oli kauhistunut tilanteesta eikä enää aio käyttää sanaa.

***

2:21


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.