Vanhainkodin asukkaat lähtivät vähän erilaiselle peurametsälle – videosta nettihitti: "Näyttää siltä, että myös työntekijöillä oli hauskaa"

Vanhainkodin hauska tempaus: teki asukkaista rokkitähtiä 0:41
Videolla kerrotaan toisesta vanhainkodista, joka sekin järjesti asukkaille hauskaa ajanvietettä.

Yhdysvaltalaisen vanhainkodin tempaus on naurattanut somessa, mutta jotkut ovat myös paheksuneet sitä. 

Ohiolaisen Continental Manor -hoivakodin asukkaat pääsivät hiljattain hieman erilaiselle metsästysreissulle, kertoo CBS Pittsburgh. Sisälle nimittäin tuotiin kuusia ja kolme työntekijää laittoi kasvoilleen naamarit ja alkoivat esittää ”kuusikossa” juoksevia peuroja. Asukkaat saivat leluaseet, joilla he yrittivät ampua ”peuroja” pehmeillä leikkinuolilla.

Hoivakoti julkaisi videon Facebook-sivullaan 1. joulukuuta. Videolle on kertynyt yli 110 000 tykkäystä ja li 103 000 komenttia.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommenteissa sekalaisia reaktioita

Osa kommentoijista on riemuissaan keinosta, jolla asukkaita yritettiin viihdyttää.

– Ihanaa, että asukkaille keksittiin tuollaista ohjelmaa! Näyttää siltä, että myös työntekijöillä oli hauskaa, kiitteli eräs kommentoija.

– Iso kiitos näille työntekijöille! Asukkailla näyttää olevan todella hauskaa ja hoitajat nauravat makeasti, totesi toinen.

– Minusta tuntuu, että hoitajilla oli vähintään yhtä hauskaa, ellei peräti hauskempaa kuin asukkailla, kommentoi kolmas.

Jotkut paheksuivat sitä, että puuhana oli ampuminen.

– Vaikka nuo ovatkin leluaseita, on tuo kaikki vähän liian todenmukaista. Minulle tulee tästä paha olo, kommentoi eräs.

– Ällöttävää. Ihanaa toki, että heillä on hauskaa, mutta sen hintana ei pitäisi olla se, että edistetään ajatusta kauniiden eläinten tappamisesta. Olkootkin leluaseita, mutta nuo kannustavat nuorempia tarttumaan oikeisiin aseisiin, kirjoitti toinen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat