96-vuotias Kenneth joutui muuttamaan vanhainkotiin – vaimon järjestämä ihana yllätys kuvattiin videolle: "Mummini ei kestänyt ajatusta asumisesta ilman häntä"

Nuoruuden rakkaus leimahti 60 vuoden jälkeen uuteen roihuun 3:20
Katso myös: Näiden rakastavaisten tiet kohtasivat uudelleen 60 vuoden jälkeen.

Kun 96-vuotias Kenneth joutui vanhainkotiin, hänen vaimonsa päätti muuttaa sinne myös. 

96-vuotias dementiaa sairastava Kenneth Meredith muutti vanhainkotiin sen jälkeen, kun hänen terveydentilansa kääntyi huonompaan suuntaan. Viikkoja myöhemmin hänen vaimonsa Betty, 91, tuli siihen tulokseen, että hän ei halunnut olla erossa Kennethistä ja päätti muuttaa samaan Birminghamissa sijaitsevaan hoivakotiin. Muutto järjestettiin yllätyksenä Kennethille.

Kenneth ja Meredith ovat olleet naimisissa 71 vuotta. Nyt he eivät olleet nähneet toisiaan viiteen viikkoon koronavirusrajoitusten takia.

Kennethille järjestettiin yllätys

Lehtitietojen mukaan Betty olisi asunut vanhainkodissa jo viikon ennen kuin he Kennethin kanssa tapasivat. Bettyn oli oltava koronaviruksesta johtuvien turvajärjestelyiden takia eristäytyneenä seitsemän päivää ennen kuin tapaaminen oli turvallista järjestää. Kenneth ei tiennyt, että Betty oli jo saapunut vanhainkotiin.

Vanhainkodin työntekijät halusivat tehdä heidän jälleennäkemisestään entistäkin ihanamman ja niinpä he järjestivät heille pienet juhlat. Tila koristeltiin ilmapalloilla ja musiikki laitettiin soimaan.

Vanhainkodin työntekijät kuvasivat Bettyn ja Kennethin jälleennäkemisen videolle. Videolla näkyy, miten Kenneth kävelee rollaattorin kanssa paikalle ja alkaa itkeä nähdessään vaimonsa. Pariskunta halaa toisiaan lämpimästi.

Suloinen video jaettiin someen

Pariskunnan lapsenlapsenlapsi Charlotte Chapman, 23, julkaisi klipin TikTokissa ja Twitterissä. Myös Charlotten sisko oli jakanut videon TikTokiin.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Vaarillani on dementia ja hän siirtyi hoivakotiin viisi viikkoa sitten. Mummini ei kestänyt ajatusta asumisesta ilman häntä ja niinpä hänkin päätti muuttaa samaan paikkaan.

Charlotte kertoo, että sekä Kennethin että Bettyn voinnissa olisi tapahtunut käänne huonompaan sen jälkeen, kun heidän tyttärensä menehtyi elokuussa. 

Charlotte kiittelee hoivakodin työntekijöiden panostusta, kun nämä koristelivat ja järjestivät kaiken. 

– Nyt he voivat olla yhdessä ikuisesti, Charlotte iloitsee.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat