Teho-osaston 70-vuotias potilas halusi kiittää sairaalan työntekijöitä kauniilla tavalla – vaimo ei yllättynyt: "Tuo on niin hänen tapaistaan"

Ennätykselliset 85 vuotta aviossa ollut pariskunta paljastaa pitkän liiton salaisuuden 2:14
Huikeat 85 vuotta aviossa ollut pariskunta paljastaa pitkän liiton salaisuuden!

Koronavirukseen sairastunut eläköitynyt soitonopettaja soitti muutaman kappaleen viululla kiittääkseen sairaalan työntekijöitä saamastaan hoidosta, kertoo CNN,

Eläkkeelle jäänyt entinen musiikinopettaja Grover Wilhelmsen, 70, joutui koronaviruksen vuoksi teho-osastolle Utahissa. Sairaalassa ollessaan hän halusi kiittää työntekijöitä saamastaan hoidosta ja soitti heille viululla kappaleen.

Grover ei pystyy puhumaan, joten hän kommunikoi hoitajien kanssa kirjoittamalla. Sairaanhoitaja Ciara Sase kertoi tiedotteessa, että Grover oli hänen vuoronsa aikana kirjoittanut seuraavaa: ”Kuule, haluaisin todella soittaa täällä. Miltä mieltä olisit siitä, jos vaimoni toisi minulle viuluni?”

Soitti viulua sairaalavuoteella

Pyynnön toteuttamienn vaati hieman suunnittelua sekä lääkärien hyväksynnän, mutta Grover sai, mitä halusi. Ciara oli Groverin huoneessa tarkkailemassa tämän vointia, kun mies soitti virsiä sekä Tennessee-valssin. Videolla näkyy, miten Grover istuu teho-osaston sängyllä ja soittaa viulua. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ciara on liikuttunut esityksestä.

– Se sai minut itkemään, Ciara kertoo.

Ciaran lisäksi Groverilla oli muutakin yleisöä. Muutama sairaanhoitaja katsoi esitystä miehen huoneen lasioven takaa.

– Työntekijöistä oli uskomatonta nähdä, miten hän soitti, vaikka oli hengityskoneessa. Vaikka hän oli niin sairas, hän pystyi suoriutumaan siitä. Hänestä myös näki, miten paljon tuo merkitsi hänelle. Soittaminen rauhoitti häntä ja sai hänet elämään hetkessä.

Sairaalasta kerrotaan, että Grover soitti muutaman kappaleen ennen kuin hän joutui vointinsa vuoksi lopettamaan.

Vaimo ei yllättynyt

Groverin vaimo Diana kertoi CNN:lle, että hän ei ollut ollenkaan yllättynyt miehensä pyynnöstä.

– Tuo on niin hänen tapaistaan. Hän halusi kiittää heitä soittamalla jotain, Diana kertoo.

Mies ollut yli kuukauden sairaalahoidossa

Sekä Grover että Diana olivat saaneet koronavirustartunnan lokakuun alkupuolella. Diana ei tarvinnut sairaalahoitoa, mutta Groveriin keuhkoihin tauti iski ankarasti.

– Tuo vaikuttaa ihmisiin niin monin eri tavoin, Diana sanoo.

Grover oli sairaalassa hengityskoneessa kuukauden. Viime viikolla hänet siirrettiin toiselle osastolle. Dianan mukaan Grover voi hyvin, vaikka onkin edelleen hengityskoneessa. 

Diana ei päässyt katsomaan miestään sairaalaan vierailurajoitusten takia, mutta nyt hän on käynyt tervehtimässä miestään hoitoyksikön ikkunan takana.

– Voimme tulla ikkunan äärelle ja soittaa hänelle. Hän kommunikoi kirjoittamalla, koska ei voi puhua. 

Diana toivoo, että Grover pääsisi jouluksi kotiin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat