Vanha haastattelu leviää somessa – Jennifer Lopez lyttää Ben Affleckin kohutun tatuoinnin

Jennifer Lopez, 51, keimailee uusimmalla musiikkivideollaan täysin alastomana 0:18
Jennifer Lopez yllätti rohkealla musiikkivideolla – keimailee täysin alastomana

Jennifer Lopezin vanha haastattelupätkä kiertää somessa.

Laulaja Jennifer Lopez, 52, ja hänen ex-kihlattunsa 17 vuoden takaa, näyttelijä Ben Affleck, 48, ovat lämmittäneet suhteensa uudelleen. Ex-baseball-pelaaja Alex Rodriguezista  virallisesti huhtikuussa eronnut Lopez julkaisi viime viikolla ensimmäisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa.

Pariskunnan suhteesta on huhuttu jo pitkään, ja vanhat kuvat sekä haastattelut ovat sitä myöten nousseet jälleen pintaan.  

Affleck hankki erottua entisestä vaimostaan Jennifer Garnerista näyttävän selkätatuoinnin. Jättimäinen feenikslintu sai tuolloin aikaan kohun. Mies kielsikin sen olevan aito, koska palaute ei ollut positiivista. 

Miehen rakas Lopez ei ole tatuoinnin suurin ystävä, jos on vanhaa haastattelua uskomista.  

– Se on kauhea! Mitä teet? Siinä on liikaa värejä. Hänen tatuoinneissaan on aina liikaa värejä. Niiden ei pitäisi olla niin värikkäitä, tajuatko mitä haen takaa? Niiden pitäisi olla tyylikkäämpiä, hän mietti Page Sixin mukaan.

Hollywood-tähtiparin lähipiirin mukaan pari aikoo jatkaa siitä mihin he jäivät lähes 20 vuotta sitten. Pari oli menossa naimisiin, mutta laittoivat kihlauksen poikki vain päivää ennen häitään vuonna 2003. 

Lopezilla on 12-vuotiaat kaksoset entisen aviomiehensä Marc Anthonyn kanssa. Affleckilla on puolestaan kolme lasta ex-vaimonsa Jennifer Garnerin kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat