Vanessa Paradis nousi hylkiöstä palvotuksi tähdeksi

Illan AVA Dokumentin tähti Vanessa Paradis on ranskalainen malli ja laulaja, joka tunnetaan myös näyttelijä Johnny Deppin entisenä avovaimona. Nukkemaisen sirolla kaunottarella oli kuitenkin tapana tulistua, jos häntä kutsuttiin rouva Deppiksi. Tämä nainen haluaa pärjätä omin avuin. Matka tähtiin on ollut kivinen. Kaikki eivät voi sietää söpöä tähteä.

Voguen haastattelema laulaja, näyttelijä ja malli Vanessa Paradis on tehnyt pitkän uran Ranskassa, jossa häntä kohdellaan kuin kuninkaallista. Aina näin ei ole ollut. Ensimmäisen kerran Paradis nousi kuuluisuuteen jo 14-vuotiaana laulettuaan hittikappaleeksi yltäneen Joe le taxin. Kuuluisuus ei ollut vain ruusuilla tanssimista, sillä nuorta tähteä moitittiin liian paljastavasta pukeutumisesta ja seksisymbolin roolistaan. Välikohtauksiltakaan ei vältytty. Tähteä päin muun muassa syljettiin ja hänen kotitalonsa lähelle kirjoitettiin rivouksia.

Paradisissa on yhä 39-vuotiaanakin lolitamaista lapsekkuutta. Korkeat poskipäät, sydämenmuotoiset kasvot, veikeä rako hampaiden välissä ja isot silmät saavat kenet tahansa polvilleen. Ei siis ole ihme, että maailman halutuimpiin miehiin kuuluva näyttelijä Johnny Depp rakastui häneen vuonna 1998. Suhdetta pidettiin koko parin 14 vuoden seurustelun ajan täydellisenä, kunnes he ilmoittivat erostaan kesäkuussa 2012. Paradis ei ole puhunut julkisuudessa suhteestaan, joten hän ei ole kommentoinut medialle erostaankaan. Kuten ei lapsistaankaan – 13-vuotiaasta Lily-Rose Melodystä ja 10-vuotiaasta Jackista.

– En halua puhua yksityiskohdista, koska näitä asioita ei jaeta vieraiden kanssa. Mutta rakastan olla äiti, olen halunnut sitä lapsesta asti. Äitiys on kaikkien aikojen rakkaustarina, se on niin kaunista, Paradis paljastaa.

Paradis ja Depp eivät koskaan menneet naimisiin, vaikka huhut siviilisäädyn muutoksesta velloivatkin tuon tuosta. Paradisin elämänfilosofiasta kertoo jotakin myös se, että tähti ei voi sietää paikallaan oloa.

– En kestä olla yhdessä paikassa liian pitkää aikaa. Näin on ollut jo pitkään. Koti on mielestäni siellä, missä rakastamani ihmiset ovat. Voin tuntea oloni kotoisaksi monissa eri paikoissa, Paradis paljastaa.

Suloisuus ärsyttää ja ihastuttaa

Huomionarvoista Paradisissa on hänen ääretön sensuaalisuus. Lolitamaista kaunotarta on verrattu muun muassa nuoreen Brigitte Bardotiin. Suloisuus jakaa myös mielipiteitä. Toiset eivät voi sietää häntä, mutta toiset jumaloivat. Yksi Paradisen faneista on Karl Lagerfeld, jonka kanssa Paradis on työskennellyt vuodesta 2005.

– Rakastan työskennellä hänen kanssaan. Hänen olemuksensa ja charminsa – Vanessa viettelee kaikki. Mielestäni hän on nykyään 100 kertaa parempi kuin silloin, kun oli pieni laulaja. Minusta hänestä tuli Vanessa Paradis vasta kun hän sai lapsia. Vanessassa on taikaa, joka tulee iän mukana, Lagerfeld hehkuttaa.

Tähti myöntää itsekin, että viihtyy nahoissaan paremmin kuin parikymppisenä.

– Kyse on siitä, että on sujut itsensä kanssa ja on hellittänyt vähän. En tarkoita, että olisin luopunut mistään, vaan olen hyväksynyt itseni. Tiedän monia naisia, jotka tuntevat samalla tavalla, Paradis iloitsee.

AVA Dokumentti: Vanessa Paradis kiertueella maanantaina 27.8. klo 23.50.

Lähde: Vogue

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja