Valtteri Bottas yllättyi Mercedeksen väitetyistä ongelmista – "En ole kuullut mitään"

Uusi F1-kausi alkaa viikonloppuna Itävallassa. Avauskilpailun alla julkisuuteen levisi väite, jonka mukaan Mercedes olisi joutunut vaihtamaan sekä omien autojensa että asiakastallien autojen moottorit niissä ilmenneen vian takia. Valtteri Bottas yllättyi tästä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avaava Itävallan GP suorana 3.-5.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Asiasta kertoi alankomaalaistoimittaja Jack Plooij. Hänen mukaansa Mercedes olisi vaihtanut Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen sekä Racingin Pointin ja Williamsin autoihin uudet moottorit.

Bottakselle tieto oli uusi.

– En mää ainakaan ole kuullut mistään moottoriongelmasta, Bottas sanoi MTV Urheilulle.

– Mercedes on tuonut päivityksen, jonka pitäisi vain parantaa luotettavuutta. Mutta ei mun korviin ole tullut keneltäkään mitään sellaista, että niissä olisi jotain ongelmia, Bottas jatkaa.

Oli ongelmia tai ei, Bottas on avausviikonlopun alla innoissaan siitä, että hän pääsee vihdoin kisaamaan, pitkän tauon jäljiltä.

Se, että miten eri tallien voimasuhteet näkyvät radalla, on täysi arvoitus.

– Sitä on oikeasti todella vaikea arvioida. Tuoreimmat tiedot ovat talvitesteistä ja ne näyttivät meidän kannalta hyvältä. Mutta siitä on jo todella pitkä aika. Jokainen talli oli tuomassa uusia osia jo Australiaan ja nyt on ollut vielä enemmän aikaa. On mahdotonta ennustaa, että miten jokainen talli on kehittynyt.

– Uskon, että olemme saaneet autoa nopeammaksi, vaikka sillä ei ole ajettu metriäkään. Mitä muut tallit ovat tehneet, siitä on paha sanoa mitään. Uskon, että tämä ei ole ollut huono juttu meille. En näe, että on mitään syytä, miksi emme olisi taistelemassa voitoista, Bottas pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat