Valtteri Bottas päivitteli rajua rupeamaa – käänsi Viaplaylla puheen tuuriin

6:47
Singaporen F1-kisasta tuli kaoottinen – katso tästä kohokohdat.

Singaporessa vietettiin aikamoinen F1-sunnuntai. Kilpailua viivästettiin ensin reilulla tunnilla, kun rata oli lainehtinut sateen jälkeen vedestä, ja kilpailussakin piisasi värikkäitä vaiheita. Alfa Romeon Valtteri Bottas saattoi huokaista Viaplayn haastattelussa – kun rupeama oli ohi.

Kilpailua sävyttivät useat virtuaalisen sekä todellisen turva-auton läsnäolot. Täyttä 61 kierroksen kisaa ei ajettu, kun kahden tunnin maksimiaika täyttyi.

– Oli aika pitkä kisa. Sai vääntää ihan alusta loppuun. Ei ollut paljon hetkiä, jolloin olisi pystynyt hengähtämään, Bottas päivitteli Viaplayn tv-haastattelussa.

15. ruudusta rupeamaan startannut suomalainen jäi lopulta niukasti pisteiden ulkopuolelle oltuaan 11:s. Edestä putosi useita kuskeja hölmöilyjen ja keskeytysten jälkeen.

Bottas ehti olla kymmenentenäkin, mutta Red Bullin Max Verstappen nousi kisan loppuvaiheilla edelle ja lopulta seitsemänneksi.

– Koetettiin, mutta ei tullut kuitenkaan pisteitä. Ei ollut kovin isoista jutuista kiinni. Takaa kun lähtee, pitää olla vähän tuuria, että pääsee tuon korkeammalle.

Bottas ei tosin ole sarjan parhaita ohittajia, jolloin hänen on vaikeampi napsia sijoituksia ollessaan toisen kuskin lähelläkin.

Bottas pohti, että hänen alleen vaihdetut pehmeät renkaat olivat lopussa niin kuluneet, ettei enempään ollut viimein rahkeita.

– Alkoi olla vaikeaa lopussa, että siihen se varmaan meni. Minun mielestäni oli kuitenkin ihan hyvä koettaa pienellä riskillä. En usko, että muutenkaan olisi kauheasti sijoitus muuttunut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja