Valtteri Bottaksen tyyli räjäytti suosion – tähän maahan suomalaiskuskin ulkomuoto nyt yhdistetään

Red Bullin Formula 1 -auto kiisi Australian takamailla 2:01
Red Bull julkaisi Australian osakilpailun kunniaksi näyttävän videon Daniel Ricciardosta, joka ajaa Formula 1 -autolla Australian takamailla.

Valtteri Bottas ilmestyi Australian osakilpailun kisa-alueelle kesäisessä asussa ja trimmatussa takatukassa, mikä on saanut kansan innostumaan sosiaalisessa mediassa.

Alfa Romean suomalaiskuljettaja kuvattiin keskiviikkona Australian Melbournessa rennossa asustuksessa. Bottaksella oli päällään musta hihaton paita, mustat shortsit ja varvassandaalit, kun hän kuljeskeli antamassa faneille nimikirjoituksia ennen viikonloppuna kisattavaa Australian osakilpailua.

Bottas julkaisi itsestään myös kuvia Twitterissä, jossa julkaisu sai todella innokkaan vastaanoton. Monet suitsuttivat, että Bottas näyttää enemmän australialaiselta kuin australialaiset itse. 

Suomalaiskuljettaja jakoi itsestään kesäsissä tamineissa Instagramiin videon , joka on myös kerännyt läjäpäin positiivisia kommentteja.

Voit katsoa videon alta klikkaamalla kuvaa.

– Albert Park, olen täällä, Bottas kirjoitti molempiin julkaisuihinsa.

Bottas on Formuloiden lisäksi viettänyt paljon aikaa Australiassa, sillä hänen kumppaninsa, pyöräilijä Tiffany Cromwell, on australialainen.

Bottas aloitti kauden Alfa Romeolla vahvasti, kun hän sijoittui Bahrainin avauskilpailussa sijalle kahdeksan. TOinen kisa sujui puolestaan surkeasti, kun Bottas ajeli maaliin vasta sijalla18.

Lue myös:

    Uusimmat