Valtteri Bottakselle hyviä uutisia Mercedekseltä – "Tiimi reagoi siihen aika nopeasti"

F1-sarjan edellinen kilpailu Itävallassa kertoi suorastaan poikkeuksellista viestiä kärkitallien voimasuhteista, jos vertailukohteeksi ottaa koko alkukauden. Mercedes olikin pulassa, eikä saksalaistalli peitellyt sitä mitenkään.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Iso-Britannian GP suorana 12.-14.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Iso-Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

– Itävalta nosti esille meidän automme heikkoudet. Vaikka olemme tehneet uskomatonta työtä tallina, niin kyllä meiltäkin niitä löytyy, Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas totesi eteen tulleista ongelmista C Moren haastattelussa.

Ongelma ei ollut aivan totaalisen uusi. Mercedeksen auto on kärsinyt jo aiemmin kompromissiratkaisuista, joihin talli on joutunut turvautumaan kuumissa olosuhteissa.

– Moottoriyksikön jäähdyttäminen on ollut hankalaa. Kun joudumme avaamaan jäähdytystä, niin samalla meiltä häviää pitoa mutkissa jonkun verran, Bottas avaa Mercedeksen harvinaista heikkoutta.

Mutta.

Eipäs vielä iloita, muut tallit.

– Siihen on nyt panostettu paljon. Seuraava kuuma kisa kun tulee, niin sinne on jo tulossa parannuksia. Tiimi reagoi siihen aika nopeasti, Bottas paljasti.

Seuraava kuuma kisa on todennäköisesti joko Saksan tai Unkarin GP. Nämä ajetaan ennen kesätaukoa, heinäkuun lopussa ja elokuun alussa.

Lue myös:

    Uusimmat