Valtiovarainministeri Matti Vanhanen työllisyystoimista MTV:lle: Noin puolet puuttuvasta 50 000 lisätyöllisestä tarkoitus päättää puoliväliriihessä

Valtiovarainministeri Matti Vanhanen (kesk.) sanoo, että hallituksen on seuraavaksi kohdistettava huomio pääosaan työikäisistä työllisyystoimien pohdinnassa.

– Työttömyysturva tavalla tai toisella on esillä ja myös paikallinen sopiminen, jonka tiedetään vauhdittavan yrityksiä kasvuun, sanoo Vanhanen MTV Uutisille.

Hallituksen tavoitteena on tehdä vaalikauden aikana päätökset 80 000 lisätyöllisestä vuosikymmenen loppuun mennessä. Tavoitteesta on koossa noin 30 000, eli päätökset puuttuvat vielä 50 000 lisätyöllisen osalta.

Hallitus on tekemässä lisää päätöksiä työllisyystoimista huhtikuussa puoliväliriihessä kuntavaalien jälkeen. Valtiovarainministeri Vanhanen sanoo MTV Uutisille, että noin puolet puuttuvasta määrästä on tarkoitus kuitata silloin.

– Merkittävä osa, eli puuttuvasta 50 000:stä varmastikin noin puolet plus miinus jotakin, mieluummin plus jotakin, sanoo Vanhanen MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja