Kaksi menehtyi liikenneonnettomuudessa Kuusamossa – kuorma-auto, linja-auto ja henkilöauto kolaroivat

Pohjois-Pohjanmaalla Kuusamossa on tapahtunut kuorma-auton, linja-auton ja henkilöauton kolari, kertoo pelastuslaitos. Onnettomuus tapahtui kahden jälkeen iltapäivällä.

Pelastustyöt onnettomuuspaikalla ovat päättyneet, mutta valtatie 20 eli Ouluntie on yhä suljettuna liikenteeltä. Poliisi tekee vielä tutkintaa onnettomuuspaikalla, ja paikan päällä on käytössä kiertotie. Liikenne ei ole kuitenkaan suuremmin ruuhkautunut.

Onnettomuus tapahtui lähellä risteysaluetta. Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuushetkellä oli huono näkyvyys lumisateiden ja pöllyävän lumen vuoksi.

Kaksi sai surmansa

Poliisi tiedotti maanantaina iltaseitsemältä, että kaksi henkeä sai kolarissa surmansa. Poliisi antoi samassa yhteydessä tarkemman tapahtumakuvauksen.

Onnettomuus tapahtui, kun Oulun suuntaan ajanut henkilöauto törmäsi kulkusuunnassaan oikealle kääntymässä olevan kuorma-auton perään. Henkilöauto ajautui törmäyksen seurauksena vastaantulevien kaistalle. Oulun suunnasta tullut linja-auto törmäsi henkilöautoon kohtalokkain seurauksin.

Liikenneonnettomuudessa sai surmansa kaksi , vuosina -72 ja -00 syntyneet ulkopaikkakuntalaiset.

Juttua päivitetty 15.2. kello 19:26: Otsikko muokattua. Lisätty tieto kuolonuhreista sekä poliisin tapahtumakuvaus

Lue myös:

    Uusimmat