Vältä mokat – näin käytät punaista huulipunaa

Kirkkaanpunainen huulipuna on klassikko, jonka täytyisi löytyä jokaisen itseään naiseksi kutsuvan henkilön meikkipussista. Opettele punaisen huulipunan oikea käyttö!

Monet naiset pelkäävät turhaan punaisia huulia sen pelossa, että näyttäisivät hölmöltä tai väriä tarttuisi hampaisiin. Opettele huulipunan oikeaoppinen käyttö ja hurmaa punaisilla huulillasi.

Löydä tasapaino meikissäsi

Hurmaa silmilläsi tai huulillasi – älä koskaan molemmilla. Kun haluat räväkät huulet, meikkaa maltillisemmin silmäsi ja ihosi. Silmiin riittää pelkkä mascara ja poskille aavistus vaaleansävyistä poskipunaa tuomaan eloa.

Rajaa huulten sisältä

Punaisella huulipunalla on ikävä tapa valua yli reunojen, jolloin lopputulos on suttuinen. Muista aina rajata huulesi hyvin ennen kuin levität huulipunan. Rajaa myös huulten sisältä, niin vältät värin leviämisen ja saat pysyvämmän lopputuloksen.

Valitse oikea sävy

Kysy apua ammattilaiselta, kun valitset itsellesi täydellistä huulipunaa. Huulipunan väri muuttaa sävyään huulen oman pohjavärin mukaan. Myös ihon pohjasävy sekä hiusten väri vaikuttavat siihen, mitä sävyjä kannattaa suosia.

Katse kynsiin

Pyri välttämään punaista kynsilakkaa, jos huulesi ovat kirkkaanpunaiset, sillä vähemmän on enemmän. Väritön kynsilakka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta myös lähes mustat sävyt ovat muodissa. Jos välttämättä haluat lakata kyntesi punaisella, pidä huoli, että sävy on täysin sama kuin huulissasi.

Sekoittamalla sopiva sävy

Uskalla sekoitella sävyjä keskenään. Moni valittaa huulipunansa olevan aina joko liian tumma tai liian vaalea. Älä turhaan heitä vikaostosta pois, vaan sekoita sitä toiseen huulipunaan. Voi olla, että näin löydät itsellesi täydellisen sävyn!

Aikuisen naisen huulimeikki

Vanhetessa huulemme ohentuvat, jolloin liian tumma huulimeikki korostaa ohuita huulia entisestään. Jotteivat huulet näyttäisi liian ankarilta, kokeile heleämpiä sävyjä ja korosta huultesi sijaan silmiäsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja