Valituksia niittäneen lastenhoitajan traagisin virhe: Jätti taaperot hetkeksi yksin – kaksoset löytyivät hukkuneina

6:32

Taaperoikäiset kaksoset kuolivat pudottuaan uima-altaaseen. Poliisin mukaan lapsenvahti oli lähtenyt avaamaan ulko-oven ja jättänyt lapset yksin. Lastenhoitajasta oli tehty valituksia aiemminkin ja häntä oli kielletty hoitamasta lapsia.

Yllä olevalla videolla keskustellaan surusta.

Tenneseessä Yhdysvalloissa sattui traaginen kuolemantapaus viime viikon perjantaina, kun pienet kaksoset Eliah Orejuela ja hänen siskonsa Elyssa kuolivat pudottuaan uima-altaaseen, kertoo muun muassa The Sun -lehti.

Lapset olivat jääneet hetkeksi yksin, kun lapsenvahti lähti avaamaan ulko-ovea.

Keskenään jääneet kaksoset löytyivät uima-altaasta

Lapsenvahti Jennifer Salley oli kertonut menneensä päästämään sisään kolmannen hoitolapsen. Sen jälkeen hän huomasi kaksosten olevan kateissa ja löysi heidät uima-altaan syvästä päästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lapset kiidätettiin East Tennessee Children's Hospital -sairaalaan, mutta Elyssa julistettiin kuolleeksi pian sairaalaan tulon jälkeen. Elijah menehtyi sunnuntaina.

Päivähoitopaikasta useita valituksia

The Sun-lehden mukaan kyseinen osoite oli toiminut lasten päivähoitopaikkana. The Knox News -sivuston mukaan Salleylla ei ollut valtion myöntämää lastenhoitolisenssiä, eli hän saattoi hoitaa yhtä aikaa vain neljää lasta, jotka eivät olleet hänen sukulaisiaan.

Salleysta oli kuitenkin tehty valituksia sosiaalityöntekijöille jo aiemmin. Ilmoitusten mukaan hänellä oli ollut vahdittavanaan enemmän lapsia kuin olisi ollut sallittua.

Yhdysvaltain sosiaaliviranomaisille oli tehty myös valituksia harhaanjohtavasta mainonnasta ja ulosteen hajusta päivähoitopaikassa. Päivähoitomaksut oli eräiden väitteiden mukaan hoidettu kipulääkkeinä, kertoo Knox News

WKYT-kanavan mukaan viranomaiset olivat toukokuussa kieltäneet Salleylta luvan hoitaa lapsia.

Paikallinen poliisi ja Yhdysvaltain sosiaali- ja terveysviranomaiset tutkivat tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja