Mainos

Valio marjakeitto -testiryhmä on nyt valittu

Helmi ja Valio tarjoavat innokkaille kokkaajille mahdollisuuden testata Valio marjakeittoja ja keksiä tuotteelle uusia käyttövinkkejä. Kokosimme yhteen testaajien ajatuksia siitä, miksi juuri he ovat oikeita henkilöitä testaamaan Valio marjakeittoja.

Haimme testiryhmään kokeneita ruuanlaittajia sekä innokkaita aloittelijoita testaamaan Valio marjakeittoja ja keksimään niille uusia käyttötapoja. Uusilla resepteillä ja käyttövinkeillä saattaa päästä mukaan Valio marjakeittomainontaan.

Kysyimme testaajilta, miksi juuri he ovat oikeita henkilöitä testaamaan tuotetta. Näin testiryhmään hakeneet perustelivat osallistumistaan:

"Opiskelija kaipaa hohdetta syksyyn ja piristämään aamuja, jolloin pitäisi raahautua kirjastoon opiskelemaan tai lähteä töihin. Rakastan kokkailua ja olisi erittäin hauska keksiä uusia käyttömuotoja mehukeitoille, ja samalla saisi potkua kaamoksen keskellä!"

"Meillä koko perhe tykkää kovasti Valion marjakeitoista. Keitot vaan tulee yleensä nautittua ihan sellaisenaan, koska ne ovat niin hyviä. Olisi mielenkiintoista päästää mielikuvituksensa valloilleen ja kokeilla löytäisikö itse maistuvia uusia käyttötapoja/vinkkejä."

"Meillä on perheessä maitoallerginen tytär, joten maidottomat ruuat ja uudet reseptit ovat enemmän kuin tervetulleita. Meillä marjat ja marjaruuat ovat usein maittavia välipaloja, koska esimerkiksi jogurtteja tyttäreni ei voi käyttää."

Kokeilijoita ja konkareita

"Tykkään tehdä nopeita ja keveitä jälkiruokia ja välipaloja. Olen melko aloitteleva ruuanlaittaja, mutta ideoita ja innostusta minulla on."

"Haluaisin päästä mukaan tähän kiinnostavaan testiryhmään. Olen luova, kokenut ruuanlaittaja ja terveellisestä ruoasta kiinnostunut kotikokki. Harrastuksenani on myös osallistua reseptikilpailuihin. Toivon, että olisin onnekas ja pääsisin mukaan testaamaan Valion marjakeittoja."

"Perheeni pitää terveellisistä marjakeitoista ja testauksen aikana löytyy varmasti uusia käyttövinkkejä ja reseptejä näille tuotteille."

"Olen erittäin innokas kokkaaja, joka tykkää laittaa paljon ruokaa, leipoa ja kehitellä aina uusia reseptejä luovalla tavalla. Valion marjakeittoja en kuitenkaan ole hoksannut hyödyntää leivonnassa enkä ruoanlaitossakaan, joten nyt minulla olisi oiva tilaisuus tehdä tämä ja testata näitä Valion marjakeittoja. Erittäin mielelläni siis testaisin näitä tuotteita ja kokeilisin uusia, raikkaita käyttötarkoituksia Valion marjakeitoille."

"Olen kaksilapsisen perheen isä, jonka ylivoimainen suosikkipaikka kotona on keittiö ja siellä nimenomaan ruoanlaitto. Kokeilen rohkeasti erilaisia reseptejä ja ruokavinkkejä sekä yhdistelen itsekin avoimin mielin eri ruoka-aineita mielenkiintoisten lopputulosten saavuttamiseksi. Mielelläni lähtisin kokeilemaan marjakeittoja uusiin käyttötarkoituksiin ja sen jälkeen jakamaan kokemuksiani myös muillekin!"

"Marjakeitot kuuluvat olennaisesti ruokavaliooni ja idea niiden soveltamisesta kuulostaa houkuttelevalta haasteelta!"

Testiryhmäläiset kokeilevat Valio marjakeittoja kahden viikon ajan, jonka jälkeen he raportoivat kokemuksistaan Helmessä. Kaikki reseptin lähettäneet testiryhmäläiset palkitaan.

Artikkelin tarjoaa:Valio

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.