Valehtelevatko mainoskuvat? Tältä Mäkkärin tuotteet näyttävät oikeasti – katso ja vertaa

Kuinka paljon ruokien mainoskuvat oikeasti valehtelevat? Suosittu jenkkisivusto BuzzFeed otti selvää.

Mainoksissa mikä tahansa tuote tällätään usein todellisuutta näyttävämpään olomuotoon. Ruokamainoksien herkut muuntautuvat helposti syömäkelvottomaan muotoon, kun niitä parannellaan ulkoisesti muun muassa hiuslakan, hammastikkujen sekä kenkälankin avulla. Lopuksi mainoskuva tai -video käsitellään tietysti vielä tietokoneella. Muuten tuote ei yksinkertaisesti myisi samalla tavalla. Vai ostaisitko sinä esimerkiksi einesruokaa, jos mainoskuvat näyttäisivät samalta kuin todellisuus? Katso ja vertaa: Huijausta vai ei? Einesruokien tuotekuvat vs. todellisuus – katso itse!

Jenkkisivusto Buzzfeed päätti osoittaa, mikä ero on pikaruokaravintolan mainoskuvilla ja todellisella tuotteella. BuzzFeed loi McDonald'sin tunnetut mainosvideot uudelleen ja korvasi parannellut mainostuotteet oikeilla pikaruokalasta saatavilla tuotteilla. Totuus on mainoskuvia lättänämpi. Katso videolta, miten tuotteet eroavat:

Makuja.fi testasi: Mainoskuva vs. todellisuus Burger Kingissä

Viime syksynä Suomeen rantautunut pikaruokaravintola Burger King tunnetaan erityisesti Whopper-hampurilaisistaan. Whopperin kehitteli vuonna 1957 hampurilaisketjun perustaja James McLamore ja burgerista muodostui nopeasti hitti muun muassa sen suuren koon ansiosta. Suurimman kilpailijansa Whopper sai vuonna 1967, jolloin hampurilaisketju McDonald's toi myyntiin ensimmäiset Big Mac -hampurilaisensa.

Miltä kuuluisa Whopper sitten näyttää todellisuudessa, Helsingin ravintolassa myytynä? Vastaako todellisuus mainoskuvaa? Makuja.fi vertasi ja ainakaan purilaisen koossa ei ollut valittamista:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat