Valehteleeko mieheni sanoessaan, ettei välitä suuseksistä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Voiko mieheni puhua totta, kun sanoo, ettei erityisesti ole ikinä innostunut/kaivannut suihinottoja, vai säästeleekö hän vain tunteitani?

Olen yrittänyt, mutta fyysisistä syistä suihinotot ovat minulle todella vaikeita. Itseäni harmittaa tilanne, sillä haluaisin kyllä miellyttää puolisoani. Onko siis totta, että kaikki miehet eivät halua suihinottoja?" kysyy nimimerkki Huolestunut.

Näin miehet vastasivat

"Suuseksi varsinaisesti ei tunnu minusta miltään, siksi se ei ole niin tärkeää. Jos suihinotolla kysyjä tarkoittaa nimenomaan suuhun laukeamista, se on minulle kiva extra muutaman kerran vuodessa, mutta ei mikään 'must'."
– 33, sinkku

"Oikeasti haluaa kunnon suihinoton, jos sitä ei kotona saa, onneksi joku muu voi sen tarjota. Aika moni nainen ei vaan osaa, jolloin sitä ei halua edes saada silloin."
– 40, avioliitossa

"Voihan se toki olla niinkin, että kaikki miehet eivät nauti suihinotosta, mutta valtaosa kyllä varmaankin nauttii ja paljon."
– 50, avioliitossa

"Jos mies väittää, ettei ole kaivannut suihinottoja, niin todennäköisesti hän vain haluaa tuottaa toiselle osapuolelle hyvän mielen. Eri asia on sitten, jos mies selkeästi ilmaisee, ettei pidä siitä (kai niitä sellaisiakin on).

Joskus kuulee perusteluina, ettei pysty ottamaan suihin esimerkiksi voimakkaan yökkäysrefleksin vuoksi. Silloin voisi ainakin leikkiä huulilla ja kielellä terskan tyvessä, joka on se herkin paikka. Visuaalisesti ja tuntemuksen osalta se vastaa hyvinkin suihinottoa. Voimaa siihen saa, kun painaa kädellä toiselta puolen vastaan."
– 56, naimissa

"Toisen puolesta en osaa sanoa mitään, mutta itse en pidä suihinotosta. Että voi olla, ettei pidä miehesikään."
– 43, ei suhdestatusta

"Yrittää säästää tunteita. Yksikään mies ei kieltäytyisi suihinotosta, sillä se ei pelkästään tunnu hyvältä, jos nainen osaa hommansa, mutta se on myös hyvin intiimi toiminto. Hyvä mies siis, kun säästää toisen tunteita, jos toinen ei kerta siihen pysty."
– 36, sinkku

"Miehesi ei selvästikään ole koskaan saanut hyvää suihinottoa. Jos sellaisen kerran saa, siitä haaveilee loppuelämän."
– 31, ei suhdestatusta

"Miehet eivät aina halua suihinottoa. Varsinkaan, jos nainen ei siihen keskity tai sitä hallitse. Silloin parempi ilman..."
– 33, parisuhteessa

"Ei itselle ainakaan suihinotto ole mikään niin iso juttu, koska harva nainen sen kunnolla taitaa ja olen kokenut hankalaksi opettaakaan sitä. Jos haluat ottaa suihin ja kiihotut siitä itsekin, kerro kumppanillesi siitä suoraan."
– 32, avioliitossa

"Ylimainostettua. Itselleni se on ollut aina melkeinpä yhdentekevää, mieluummin touhuan omalla suullani."
– 50, sinkku

"Ikävä kyllä joudun toteamaan, että melko varmaan mies säästelee vain tunteitasi. On aika ainutlaatuista, ettei mies pitäisi suuseksistä, varsinkin, jos nainenkin näyttää siitä pitävän ja vielä osaa homman. Mutta älä huoli, jos se ei ole sinulle luontaista, niin miehellesi kelpaa kyllä sekin, ettet ota suihin. Ei se vain ole kaikkien juttu antaa suuseksiä."
– 37, tapailen

"En näe, miksi tuo ei pitäisi paikkaansa. Ainakin oma kaluni on sen verran tunnoton, että suihinotto tuntuu kyllä hyvältä, mutta ei siihen ole mitään mahdollisuutta laueta. Monet naiset ovat kehuneet, miten hyviä he ovat suuseksiä antamaan, mutta olen heille ollut ilmeisesti ennemminkin pettymys, kun en ole tullut. Nykyiseltä ja edelliseltä puolisoltani en suuseksiä ole edes pyytänyt. Ihan vaan koska tiedän, että se tuntuu hyvältä, mutta ei johda osaltani ensimmäisen viiden sekunnin jälkeen enää mihinkään. Aikaisemmin saatoin heittää, että miten olisi, mutta kun ei tule, niin ei tule. Ja tämä sai itsenikin ajattelemaan asiat uusiksi.

Toisaalta: on noita naisiakin tullut vastaan, jotka eivät suuseksissä saa orgasmia eivätkä sitä halua. Mutta yhdynnässä saavat, samaten yhdynnässä sormella stimuloiden. Nämä ovat niin yksilökohtaisia asioita, että ennemminkin ihmettelisin, miksi ei puhuisi totta, jos homman haluaa pelaavan? Jokainen meistä tuntee oman kroppansa yleensä parhaiten. Ne, jotka uusia ulottuvuuksia siitä toisen kropasta löytävät, ovatkin sitten kultaa kalliimpia."
– 35, avoimessa suhteessa 

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja