Mainos

Vaivaako aamu-unisuus? Testaa 90 sekunnin suihkukikka – piristyt taatusti

Puolentoista minuutin mittainen suihkukikka saattaa olla kaikki, mitä tarvitset, piristyäksesi aamulla.

Jos aamuherätykset eivät ole sinun juttusi, olet varmaan kokeillut kaikkea mahdollista piristyäksesi aamuisin. Jos kirkasvalolamppu, lukuisat kahvikupilliset tai aamulenkki kirpsakassa pakkassäässä eivät ole tuottaneet toivottua tulosta, kannattaa ottaa testiin Career Girl Daily -sivuston suosittelema 90 sekunnin suihkukikka.

Miksei pelkkä lämmin suihku riitä?

Moni ajattelee, että suihku riittää aamun piristykseksi, mutta huomaa silti nukahtaneensa bussiin ja ajaneensa työpaikan ohi. Tosiasia kun on se, että lämmin suihku saattaa rentouttaa nukahtamispisteeseen asti. Lisäksi kylmä ilma lämpimän aamusuihkun jälkeen saattaa rauhoittaa liikaakin nopean lämpötilanvaihtelun vuoksi. Siksi kuuma suihku onkin ennemminkin apukeino nukahtamiseen ennen yöunia. 

90 sekunnin suihkukikka:

Puolentoista minuutin suihkuniksi on kaikessa yksinkertaisuudessa helppo aamun piristys. Se vaatii tosin myös hieman kestävyyttä.

Toimi näin: Sen jälkeen, kun olet suihkutellut normaalisti, käännä hana kylmimpään mahdolliseen asentoon ja seiso veden alla 30 sekuntia. Seuraavaksi seiso niin kuuman veden alla kuin pystyt toiset 30 sekuntia. Näin saat veren virtaamaan! Sitten onkin taas aika seistä kylmän veden alla viimeiset 30 sekuntia.

Miksi se toimii? Tämä suihkukokemus avaa hiussuonia, parantaa verenkiertoa ja stimuloi ja virkistää niin mieltä kuin kehoakin. 

Hyödyt: Sen lisäksi, että kikan luvataan parantavan verenvirtausta ja virkistävän, se vähentää myös stressiä kasvattamalla sietokykyäsi. Lisäksi kikka auttaa sivuston mukaan parantamaan sekä vastustus- että rasvanpolttokykyäsi.

***

3:56

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.