Vaimo pyysi tonnia ”palveluksistaan” – mies näpäytti: "Pahoitellen joudumme kertomaan..."

4:22

Salaisuus kestävään avioliittoon voi löytyä esimerkiksi vessapaperista tai vaikkapa huumorista, kuten seuraava tarina osoittaa. Yhdysvaltalaispari pitää avioliittonsa särmää yllä tekstailemalla toisilleen pilke silmäkulmassa, kertoo Love What Matters.

VIDEO: Ensimmäiset avioliittovuodet ovat riskialteinta aikaa erolle.

Arkansasilainen Kelly Stephenson on ollut naimisissa miehensä Lancen kanssa kuusi vuotta. Saadakseen miehensä nauramaan Kelly lähetti tälle viestin, jossa pyysi tuhatta dollaria ”vaimopalveluksistaan”. Lancella oli vaimolleen vastaus valmiina.

– Pahoitellen joudumme kertomaan Teille, että maksupyyntönne on hylätty. Olkaa hyvä ja tarkistakaa alla oleva lista ymmärtääksenne päätöstämme, Lance kirjoitti vaimolleen vastaukseksi.

Lista kuului seuraavasti:

1. Aviomies oli joutunut syömään päivälliseksi ramen-nuudeleita edellisenä iltana.

2. Hän ei ollut saanut avioliiton puitteissa oletettavaa huolenpitoa.

3. Ei seksiä, ei rahaa!

Lance oli nimittäin voinut pahoin syömänsä aterian jälkeen, eikä ollut saanut Kelly-vaimoltaan kaipaamaansa hellyyttä. Virallisen oloisen tiedoksiannon päätti virallisen oloinen allekirjoitus: Kansallinen aviomiesneuvosto.

Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Vaimon näpäytys osui ja upposi

Kelly päätti näpäyttää miestään takaisin. Hän kertoi vaihtaneensa näkyvän ”avioliitossa”-parisuhdestatuksensa muotoon ”se on monimutkaista”.

– Rouva Stephenson. Pidempään maksupyyntöäsi pohdittuamme olemme päättäneet, että täytät vaatimukset. Avioliittolaki 55L-771 sanoo selvästi, että ”mikä on sinun, on sinun, ja mikä on hänen, on sinun”. Suurella ilolla ilmoitammekin, että pyyntösi on hyväksytty. Ole hyvä ja odota maksujärjestelyjä, kirjoitti Lance vaimolleen vastaukseksi allekirjoittajana jälleen ”Kansallinen aviomiesneuvosto”.

Kelly heltyi leikkimielisestä suuttumuksestaan ja ilmoitti vaihtaneensa jälleen parisuhdestatuksensa takaisin naimisissa olevaksi.

– Sinun olisi ollut parempi olla vaihtamatta mitään! raivosi Lance vitsaillen.


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Huvittavasta keskustelusta viraalihitti

Lance julkaisi kuvakaappaukset vaimonsa kanssa käymästä keskustelusta Facebookissa, sillä tiesi läheistensä pitävän viestittelyä ratkiriemukkaana. Mies ei kuitenkaan odottanut, että pariskunnalle tyypillinen nokittelu yltäisi viraalihitiksi.

Niin kuitenkin kävi. Tähän mennessä Lancen ja Kellyn keskustelusta on tykätty liki 2000 kertaa ja se on kerännyt yli 11 500 jakoa sekä 3000 naureskelevaa kommenttia.


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja