Barack Obaman kolme kysymystä paljastavat, onko kumppanisi oikea sinulle: "Ei ole mitään tärkeämpää..."

0:55

Pitkässä parisuhteessa on tärkeää olla kiinnostunut kumppanin mielipiteistä ja kykenevä nauramaan tämän huumorille. Lapsia toivovien on syytä miettiä myös, miten rakas pärjäisi vanhempana.

Videolla hääkuvauksissa tapahtunut hulvaton hirvikämmi!

Yhdysvaltain entisen presidentin neuvonantaja Daniel Pfeiffer kirjoittaa Yes We (Still) Can -kirjassaan ihmissuhteita koskevasta keskustelustaan Barack Obaman kanssa.

Pfeiffer kirjoittaa, että Obama oli aina kovin ylpeä presidentti- ja hallintokautensa aikana syntyneistä parisuhteista. Niitä oli Pfeifferin mukana satoja – joista yksi hänen itsensä. Kirjan sivuille tallennetun keskustelun aikaan Pfeiffer oli muuttamassa yhteen tyttöystävänsä kanssa.

Obama päätti antaa neuvon neuvonantajalle itselleen

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Tämän ohjeen avioliitosta jaan jokaiselle – vaikuttaako tyttöystäväsi kiinnostavalta? Obama sanoi Pfeifferin mukaan ja sai miehen hiljaiseksi.

– Tulet koko loppuelämäsi viettämään tuon henkilön kanssa enemmän aikaa kuin kenenkään muun. Ei ole mitään tärkeämpää kuin olla kiinnostunut hänen mielipiteistään, Obama jatkoi.

Lista ei loppunut tähän. Obama piti tärkeinä myös seuraavia kysymyksiä:

– Saako hän sinut nauramaan? Niin, ja en tiedä, haluatko lapsia, mutta jos haluat, olisiko hän hyvä äiti? Elämä on pitkä. Nämä asiat ovat todella tärkeitä pitkällä tähtäimellä.

Tyttöystävä täytti kriteerit kirkkaasti

Pfeffer vastasi presidentille, että hänen silloinen tyttöystävänsä on mielenkiintoinen, hauska ja ehdottomasti äitiainesta.

– Kuulostaa, että hän on se oikea. Onnenpekka, Obama vastasi.

***

9:56

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja