Vaimo löysi anoppinsa tilaamat kuvat häistään – ei esiintynyt itse yhdessäkään kuvassa: "Tuo on erittäin häiriintynyttä"

7:20
Näin onnistut hääkuvissa

Nainen löysi komerostaan oudon CD-levyn, jolla oli 400 kuvaa hänen häistään. Nainen itse ei esiintynyt yhdessäkään kuvassa.

Miten reagoisit, jos et näkyisi omissa hääkuvissasi? Mumsnet-keskustelupalstan keskustelija väittää, että hänelle kävi juuri näin, kertoo The Irish Sun.

Kaapista löytyi outo CD

Nimimerkkiä CountryMarch käyttäneen naisen mukaan hän löysi siivotessaan komerostaan CD-levyn, jolla oli 400 kuvaa hänen häistään. Levy oli nimikoitu anopin käsialalla; kannessa luki "Benin häät". Ben on naisen aviomies.

Levy oli naiselle entuudestaan täysin tuntematon, joten hän päätti tarkistaa, mitä se sisältää.

Morsian ei esiintynyt yhdessäkään levylle päätyneessä hääkuvassa

Kyseessä oli setti anopin tilaamia hääkuvia. Nainen itse ei omien sanojensa mukaan esiintynyt yhdessäkään levylle päätyneessä hääkuvassa.

– Siis tarkoitan, mitä hittoa, en yhdessäkään. Ovelat kuvakulmat varmistivat, että olin aina piilossa, tai ryhmäkuvat olivat selvästi vain puolikkaita kuvia, joissa olisin seisonut tuoreen aviomieheni vieressä kuvan toisessa reunassa, nainen kuvailee.

– 400 kuvaa miehestä avioitumassa... Yksinään.

Miehestä tilanne oli huvittava

Aviomies kertoi saaneensa levyn lahjaksi äidiltään. Hän ei ollut katsonut kuvia. Miehestä tilanne oli huvittava ja hän nauroi.

Vaikka häistä on jo seitsemän vuotta, vaimo itse ei voinut unohtaa tapausta. Se raivostuttaa häntä. 

Moni piti anopin toimintaa outona

Vastaajien mukaan naisella on oikeus olla raivoissaan. Moni piti anopin toimintaa outona ja jopa mielipuolisena.

– Tuo on erittäin häiriintynyttä, eräs keskustelija toteaa.

Keskustelu ilmeisesti kuumeni siinä määrin, että ylläpitäjä päätyi poistamaan koko aiheen, koska se ei ollut "keskustelupalstan hengen mukainen".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja