Hääkakku olikin osaksi styroksia – morsian soitti poliisille: "En hyväksy anteeksipyyntöä, hänen pitää mennä vankilaan"

1:28
Näin teet kakkuun vegaanisen glögikiilteen!

Filippiiniläinen aviopari maksoi suuren summan pitopalvelusta, joka toimitti heille olematonta ruokaa ja styroksikakkua.

Filippiiniläinen morsian järkyttyi valitsemansa pitopalvelun laadusta siinä määrin, että päätti pidätyttää pitopalvelun henkilökunnan.

Shine Tamayo, 26, oli kumppaninsa Jhon Chenin, 40, kanssa käyttänyt yli 2000 euroa häidensä catering-palveluihin. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelman mukaan, kertoo Daily Mail.

Morsian murtui kyyneliin

Saavuttuaan kirkosta juhlapaikalle tuore aviopari huomasi, ettei vieraille ollut ruokaa. He hakivatkin juhlaväelle ruokaa vastapäisestä ravintolasta. Se oli pettymys.

Lopulta morsian pääsi kuitenkin leikkaamaan hääkakkua. Valitettavasti sekin oli osaksi syömäkelvoton: kakun alin kerros oli polystyreeniä – puhekielessä siis styroksia.

Morsian murtui kyyneliin vieraidensa edessä. Nämä saattelivat hänet poliisiasemalle.

Hääpari. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Nainen, jolle maksoimme ruoan tekemisestä, pilasi häämme"

Poliisi tutki kakun ja havaitsi, että sen alaosa oli todella styroksia, joka oli kääritty kuorrutteeseen.

– Nainen, jolle maksoimme ruoan tekemisestä, pilasi häämme. Hän on valehtelija. Hän pyysi minulta aina rahaa ja annoin aina, mitä hän tarvitsi, koska halusin häideni olevan täydelliset. En hyväksy anteeksipyyntöä häneltä, se ei ole tarpeeksi, hänen pitää mennä vankilaan, koska hän pilasi hääni, järkyttynyt morsian kommentoi.

– En ole koskaan ole niin nolostunut. Tämän piti olla yksi vaalituimpia muistojani koko elämäni ajan. Sen sijaan siitä tuli pahin muisto.

Ruoasta vastannut nainen pidätettiin petoksesta epäiltynä, mutta hän vapautui myöhemmin. Asia kuitenkin etenee mahdollisesti oikeuteen asti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja