Mainos

Vaimo julkaisi rehellisen päivityksen 17 vuoden pituisesta avioliitostaan: ”Joskus haluaisin vain luovuttaa”

Eräs äiti ja vaimo jakoi sosiaalisessa mediassa rehellisen postauksen parisuhteensa vaikeista ajoista. 

Bloggarinakin tunnettu Whitney Fleming aloittaa samaistuttavan kirjoituksen kertomalla, että joskus hän haluaisi vain luovuttaa 22 vuotta kestäneen suhteen, 17 avioliittovuoden ja kolmen lapsen jälkeen. Nainen paljastaa kaipaavansa toisinaan yksinkertaisempaa elämää ilman riitoja ja konflikteja.

– Joskus haluaisin luovuttaa. Joskus haluaisin päästää irti pysyvyydestä, muistoista ja parisuhteesta, jota olen rakentanut 22 vuoden ajan. Joskus haluaisin jättää miehen, joka turhautuu aivan liian helposti eikä aina katso maailmaa samalla tavalla kanssani. Ja joka jättää vessankannen ylös kerta toisensa jälkeen, Fleming luettelee.

Tämä sen vuoksi, että äidin mukaan avioliitto on joskus vain yksinkertaisesti rankkaa.

Rehellisen tekstin yhteydessä Fleming jakoi myös kuvan itsestään ja miehestään tärkeän oivalluksen kera. Hänen mukaansa kuvassa poseeraava 44-vuotias nainen ei ole sama henkilö, joka hän oli tavatessaan tämän miehen yli kaksi vuosikymmentä sitten. Hän on väsyneempi, karaistuneempi ja tuntee olonsa yhä useammin rikkinäiseksi. Hän pistää muiden tarpeet yhä useammin itsensä edellä, sillä se on asia, jota äidit tekevät.

– Hän rakastaa lujasti, täydesti ja rajusti, mutta joskus hän ihmettelee, onko se riittävästi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Joskus haluaisin luovuttaa, enkä ole varma siitä, mikä estää minua, Fleming lisää.

Joskus luovuttaminen voi olla helpoin ja loogisin ratkaisu

Vaikka Fleming kertoo nähneensä pariskuntien eroavan mitä erilaisimmista syistä, kolme ruokapöydän yli tuijottavaa silmäparia ovat syy siihen, miksi hän ei luovuta. Ehkä osasyy löytyy myös pelosta elää ilman kumppania tai pelko kahden toisiinsa punoutuneen elämän erottamisesta.  

– Joten joskus kun haluan luovuttaa, katson tätä kuvaa meistä, siis todella katson sitä. Näen kasvojamme koristavan lukuisat juonteet, jotka ovat seurausta kahden sielun jakamasta ilosta ja naurusta.

– Molempien hymy muistuttaa minua keskenmenojen, hedelmättömyyden, kuolemien ja sairauksien aiheuttamasta kivusta, josta olemme päässeet yli vain halaamalla toisiamme tiukasti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Miehen silmiin katsominen muistuttaa Flemingia rehellisyydestä ja siitä, kuinka jo pelkkä käteen tarttuminen saa hänen henkensä lähes salpautumaan.

– Avioliitto on joskus rankkaa, rankempaa kuin sen ehkä kuuluisi olla. Luovuttaminen saattaisi olla loogista, helpompaa ja joskus jopa oikea valinta. Joskus haluan vain luovuttaa, mutta en tänään.

Vaikka Fleming kertookin elävänsä parhaillaan vaihetta, jossa avioliitto tuntuu rankalta ja vaikealta, tämä kuva pariskunnasta muistuttaa naista siitä, että aina löytyy uusia syitä rakastua tähän mieheen uudellen ja uudelleen.

Lähde: GoodtoKnow

***

4:22

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.