Vaatteiden hikitahroista eroon – kokeile tehokkaita vinkkejä!

Vaate ei välttämättä ole pilalla, vaikka pinttynyt hikitahra olisikin kiinnittynyt kankaaseen tehokkaasti. Kokeile näitä vinkkejä!

Kainaloläntit johtuvat yleensä hikoilun tuottamasta suolasta, ruokavalion ainesosista ja deodorantista. Helpoin tapa päästä inhoista tummentumista on yrittää välttää niiden syntymistä. Kellertymät kun syntyvät ajan kuluessa, eivät kertaheitolla.

Kärsivällisyys avaimena

Ensinnäkin, älä kiskaise paitaa päälle lisättyäsi juuri deodoranttia. Odota ja anna aineen kuivahtaa ennen pukeutumista. Jos olet kiireinen, käytä hiustenkuivaajaa muutaman kerran kainalosi alla ja sujauta sitten paita ylle.

Toimenpiteet estävät deodorantin ja kosteuden kertymisen vaalean paidan kainaloihin. Kun huomaat hikoilevasi, mene vessaan, ota käsipyyhe ja taputtele kainaloita.

Tiskiaine tekee ihmeitä

Vaikka kainalot ehtisivät hiota, peli ei ole vielä menetetty. Kokeile seuraavaa menetelmää: Sekoita yksi osa vettä neljään osaan tiskinpesuainetta. Kaada tai valmista aine suihkepulloon ja ruiskuta kevyesti pestävän paidan kainaloalueelle.

Hankaa kohtaa hellästi hammasharjalla lian koostumuksen rikkomiseksi. Jätä tehotuotos vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi. Pese vaate sitten normaalisti.

Jos vaatekappale on pesua kestämätön, kastele kainalon kohta pienellä määrällä vettä. Vie paita tai toppi sitten kuivapesuun. Muista, että liiallinen vesi kainalossa voi jättää pukineeseen ärsyttävän renkaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat