Uutuuskirja: Ville Haapasalo joutui pidätetyksi Ukrainassa

Ville Haapasalo paljastaa uutuuskirjassaan joutuneensa pidätetyksi huumausaineiden hallussapidosta. 

Tänään torstaina julkaistiin näyttelijä Ville Haapasalon uran 2000-luvun vaiheista kertova kirja. Venäjällä supertähteydestä nauttivan näyttelijän persoonaa valottava kirja kertoo Haapasalon seikkailuista niin Venäjällä kuin kuvausmatkoilla eri puolilla maailmaa.   

Kauko Röyhkän kirjoittama ja Juha Metson valokuvilla varustettu Et muuten tätäkään usko -kirja paljastaa suomalaisnäyttelijän joutuneen maailmalla ongelmiin Itä-Eurooppalaisen virkavallan kanssa. 

Kerran mä olin tulossa yöllä kahden, kolmen aikoihin kuvauksista ja päätin ostaa vettä kämpille kioskista, joita on Maidanin reunalla. Mä näen miliisin, joka on vähän maistissa, tulossa kohti. Se aikoo pysäyttää mut. Näen syrjäsilmällä, että takaa tulee toinen miliisi, joka laittaa jotain mun muovikassiin, jossa on ne vesipullot. Heitän muovikassin samantien helvetiin. "Kaikenlaisia muovikasseja täällä lojuu, miksei kukaan siivoa niitä pois", sanon. 

Aletaan selvittää asiaa. Sen takaa tullut miliisi on laittanut kassiin huumeita. Ne näyttävät kassia mulle; "Mitäs täällä on? Heroiinia!" Sanon, ettei se ole mun muovikassi. Mulle kerrotaan, että niillä on turvakamerakuvaa tapahtumasta, kyllä se on mun muovikassi. Mut pidätetään huumausaineiden hallussapidosta. Mä en muista, kuinka paljon mun tuottaja maksoi, että mut ostettiin ulos sieltä.   

Kursivoitu teksti on ote Et muuten tätäkään usko -kirjasta. 

Lue myös:

    Uusimmat