Uutta tietoa ruotsalaisräppärin kuolemasta – soitti itse hätäkeskukseen ja kertoi vaaleasta autosta

Räppäri C.Gambino menetti henkensä ammuskelussa Ruotsin Göteborgissa.

Keskiviikkona 5. toukokuuta uutisoitiin, että 26-vuotias ruotsalainen rap-artisti C.Gambino ammuttiin kuoliaaksi Ruotsin Göteborgissa. Räppärin kuolemasta uutisoivat useat ruotsalaismediat, kuten SVT ja Aftonbladet.

Mediatietojen mukaan C.Gambinon hengen vienyt ampumavälikohtaus tapahtui parkkihallissa Selma Lagerlöfsin torilla Göteborgin Hisingenissä tiistai-iltana ennen iltayhtätoista. Ruotsin poliisi sai useita ilmoituksia ampumavälikohtauksesta. Aftonbladetin mukaan yksi ilmoittajista oli C.Gambino. 

Aftonbladetin tietojen mukaan räppäri soitti itse hätäkeskukseen ja kertoi, että häntä on ammuttu. Aftonbladet kertoo räppärin sanoneen hätäpuhelussa, että laukausten yhteydessä paikalta poistui vaalea auto.

SVT:n mukaan myös silminnäkijät ovat kertoneet autosta, joka olisi kaasuttanut ampumisen jälkeen pois tapahtumapaikalta. Poliisi on kertonut etsivänsä tapaukseen liittyen hopeanväristä Volvo V70 -autoa.

Mediatietojen mukaan ampumiseen liittyen ei ole vielä tehty kiinniottoja.

C.Gambino vietiin ampumisen jälkeen ambulanssilla sairaalaan, jossa hän menehtyi saamiinsa vammoihin. Poliisin mukaan tapahtumapaikalla ammuttiin enemmän kuin yksi laukaus.

Poliisin mukaan räppäri asui lähellä tapahtumapaikkaa. Poliisi uskoo rikoksen liittyvän jengirikollisuuteen.

Kasvomaskin taakse piiloutuva C.Gambino palkittiin Vuoden hip hop -artistina Ruotsin musiikkialan Grammis-gaalassa toukokuussa. Hän julkaisi viimeisimmän singlensä Sista Gång vain muutamaa päivää ennen kuolemaansa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat