26-vuotias räppäri ammuttiin Ruotsissa – palkittiin Vuoden hip hop -artistina vain kuukautta aiemmin

Räppäri C.Gambino on kuollut.

26-vuotias ruotsalainen rap-artisti C.Gambino ammuttiin kuoliaaksi Ruotsin Göteborgissa, kertovat muun muassa ruotsalaismediat SVT ja Aftonbladet. Mediatietojen mukaan ampumavälikohtaus tapahtui parkkihallissa Selma Lagerlöfsin torilla Göteborgin Hisingenissä tiistai-iltana ennen iltayhtätoista. 

Ruotsin poliisi sai useita ilmoituksia ampumavälikohtauksesta. C.Gambino vietiin ambulanssilla sairaalaan, jossa hän menehtyi saamiinsa vammoihin. Poliisin mukaan tapahtumapaikalla ammuttiin enemmän kuin yksi laukaus.

Ruotsin poliisi vahvisti uhrin henkilöllisyyden keskiviikkona, jolloin se myös aloitti esitutkinnan murhasta. Mediatietojen mukaan ampumiseen liittyen ei ole vielä tehty kiinniottoja.

Poliisin mukaan räppäri asui lähellä tapahtumapaikkaa. SVT:n mukaan poliisi uskoo rikoksen liittyvän jengirikollisuuteen.

Kasvomaskin taakse piiloutuva C.Gambino palkittiin Vuoden hip hop -artistina Ruotsin musiikkialan Grammis-gaalassa toukokuussa. Hän julkaisi viimeisimmän singlensä Sista Gång vain muutamaa päivää ennen kuolemaansa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

 

Lue myös:

    Uusimmat