Uutta 16 tuuman MacBook Prota ei kannatakaan odottaa tänä vuonna – Apple-tietäjä perui ennusteensa

Päivitetty kello 15.48: Artikkelissa aiemmin mainittu 16 tuuman MacBook Pron peruminen ei ole ollut aiheena Ming-chi Kuon tuoreimmassa raportissa, on 9to5Mac selventänyt. Laajasti raportoidussa väärässä tiedossa oli käännösvirheestä. Sen sijaan Kuo käsitteli uudessa raportissaan MiniLED-näyttöteknologiana käyttöönottoa. MiniLED tulee mahdollistamaan laajemman väriskaalan, korkeamman kontrastin, suuremman dynaamisen alueen sekä paikallisen osittaisen näytön himmennyksen.

Kuo sanoo tuoreimmassa raportissaan, että enemmän uudistettu 15-17 tuuman MacBook Pro olisi tulossa vasta vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla ja 10-12 tuuman iPad vuoden 2020 lopulla tai vuoden 2021 alussa. Nämä olisivat varustettu uudella MiniLED-näyttöteknologialla.

Uusi 16 tuuman MacBook Pro voi edelleen olla tulossa tänä vuonna, tavanomaisella näyttöteknologialla, sillä Kuo ei ota tähän laitteeseen nyt mitään kantaa uudessa raportissaan. Tällä hetkellä MacBook Pro on saatavilla 13 ja 15 tuuman koossa, ja design on säilynyt ennallaan vuodesta 2016, jolloin esiteltiin Touch Bar -näyttörivin sisältävät mallit.

Aiemmista ennustuksistaan Kuo odottaa yhä Applen esittelevän tämän vuoden toisen tai kolmannen neljänneksen aikana uuden 31,6 tuuman 6K-näytön. Applen näyttöön Kuo on aiemmin odottanut uutta MiniLED-tekniikkaa, mutta vasta ainoastaan taustavalon osalta. Näyttö olisi luonnollisesti pari uudelle ammattikäyttöön suunnatulle Mac Prolle, jonka kehitystyön Apple on vahvistanut.

Osa Kuon aiemmista ennustuksista, kuten uusi iPad mini ja uudet AirPods-kuulokkeet, on jo viime viikkoina julkistettu. Lisäksi Apple esitteli iPad minin rinnalla . myös uuden iPad Airin 10,5 tuuman näytöllä. Huhuttua uutta iPod touchia Apple ei ainakaan vielä esitellyt. Lisäksi se taipui lopulta perumaan pitkään kehityn AirPower-latausalustan myyntiintulon.

Lue myös:

    Uusimmat