Uusia maukkaita keittokirjoja

Kevään ja alkukesän aikana on julkaistu uusia maukkaita keittokirjoja.

Uudenlaisen keittokirjan on kustantanut Maahenki oy, jonka tuottamassa Keittopäiväkirjassa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille ja resepteille. Reseptit myötäilevät suomalaista vuodenkiertoa ja Riikka Juvosen akvarellikuvitus antaa kirjalle oman leimansa. Reseptit on laatinut Riitta Mustonen ja laatimisessa on ollut mukana Mervi Melasniemi ja Anneli Pessala. Kirjan reseptit on julkaistu parin vuoden aikana Maaseudun Tulevaisuudessa.

Makujen ja elämysten Kultaranta -kirjan myötä kokkaaja pääsee kurkistamaan presidentin kesälinnan keittiöön, puutarhaan ja ruokatapahtumiin. Kirjassa on Kultarannan reseptejä arjesta juhlaan historian ja upeiden kuvien kera. Kirjan on toimittanut Anna-Maija Tanttu ja resepteistä vastaa Pipsa Heismaa, Sirkka Ruottinen, Isto Tahvanainen ja Kirsti Tanjunen. Kustantajana on WSOY.

Merellistä tuulahdusta tuo tullessaan Otavan Äyriäiset ja simpukat -niminen keittokirja. Anna-Maija Tanttu on kirjoittajana tässäkin opuksessa miehensä Jyri Muttosen kanssa. Kirjoittajat esittelevät meren antimia, perehdyttävät niiden käsittelyyn ja tarjoavat runsaasti veden kielelle tuovia reseptejä alkuruuista pääruokiin. Ohjeet ovat pääosin helppoja valmistaa.

(Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja