Uusi Paula on Virpi Malkamäki

Pauligin uusi Paula on valittu. Hän on 25-vuotias Virpi Malkamäki Kauhajoelta. Hän pukeutui Sääksmäen kansallispukuun Gustavin päivänä torstaina Sääksmäen Visavuoressa. Hän tulee kantamaan 14. Paula-titteliä seuraavat kolme vuotta. 2000-luvun Paula on entistä vahvemmin koko kahvi- ja kahvilakulttuurin asiantuntija, konsultti ja Pauligin pr-kasvo.

Nykyisin Helsingissä asuvan Virpin oma suosikkikahvi on cappuccino, mutta mummolan pannukahvin tuoksuakaan hän ei ole unohtanut. Urheilullinen Virpi harrastaa mm. sukellusta, rullaluistelua, runojen ja novellien kirjoittamista. Italiassakin opiskellut Virpi kertoo olevansa utelias, tiedonhaluinen ja perinteistä pitävä tyttö. Hän odottaa uudessa tehtävässään kohtaavansa suomalaisia kahvinjuojia, kauniita maisemia ja paljon uutta tietoa. Häntä kiinnostavat erityisesti koulutustehtävät.

Edelliselle Paulalle Sanna Leinoselle kertyi kolmessa vuodessa 600 keikkaa pr-tilaisuuksissa, kahviloissa, kaupoissa ja oppilaitoksissa ympäri Suomea. Jatkossa venäjän opintoihinsa keskittyvä Sanna kertoi oppineensa todelliseksi kahviammattilaiseksi ja saaneensa eniten esiintymisvarmuutta. (MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja