Uusi Land Rover Markku Alénin erikoiskäsittelyssä Islannin erämaassa – "Tää on Discovery Sportin ensimmäinen uimareissu"

Teknavin kevätkauden toisessa jaksossa (ke 18.3. klo 22.40 MTV3) on luvassa huimia maisemia ja normaalista poikkeavaa auton testausta Islannin karun luonnon keskellä.

Teknavin maailmaa valloittava vauhtikaksikko vierailee ensimmäistä Islannissa. Rallilegenda Markku Alénin testissä Islannin äärimmäisissä talviolosuhteissa on Land Roverin uutuusmalli Discovery Sport. Reissun aikana selviää tie- ja maasto-ominaisuuksien lisäksi myös auton uimataito.

– Aikamoinen fiilis. Huomaatko, miten inhottavaa on ajaa veteen. Aina on pelko, että miten käy, Alén tuumaa vieressä istuvalle Marko Terva-aholle keskellä virtaavaa jokea.

Lisäksi ohjelmassa testataan kahdeksannen sukupolven Volkswagen Passat ja selvitetään, kannattaako säästää rahaa ja tilata älypuhelin Kiinasta.

Teknavin yhdeksäs kausi esitetään 11.3. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.40. Pikauusinnat MTV3:lla torstain ja sunnuntain myöhäisilloissa sekä Subilla lauantaisin klo 11.00.

Lue myös:

    Uusimmat