Uusi jättibändi saapuu Suomeen – koe Now United!

Simon Fuller hehkuttaa suomalaista Joalinia 7:49

Mediamoguli Simon Fullerin kokoama Now United saapuu Suomeen. 

VIDEO: Simon Fuller hehkuttaa 16-vuotiasta suomalaista: "Upea tyttö"

Now United on maailman ensimmäinen globaali popyhtye, jonka muodostaa 14 laulajaa ja tanssijaa 14 eri maasta. Ryhmää ajaa eteenpäin erilaisuus ja sosiaalisen median henki, joka pursuaa energiaa ja muuttuu luo uutta hurjaan tahtiin.

Now Unitedin tavoitteena onkin olla yhtä fanien kanssa täysin uudella tavalla. Siksi faneille tarjotaan mahdollisuus seurata yhtyeen musiikkia ja sen jäsenten elämää hetki hetkeltä.

Ryhmän perustaja on mediamoguli Simon Fuller. Fullerilta löytyy ansioluettelostaan muun muassa Spice Girls- ja S Club 7 -yhtyeiden managerin pesti, sekä maailmalle levinneiden Idol- ja Tanssii Tähtien Kanssa -formaattien luominen.

– Olen aina halunnut luoda ryhmän, jossa on jäseniä kaikkialta maailmasta. Se on jotakin, mitä kukaan ei ole tehnyt aiemmin, vaikka idea on itsestään selvä. Päätin kokeilla sitä. Se oli kyllä todella monimutkainen projekti, joten ymmärrän nyt, miksei kukaan ole koettanut tätä aiemmin, Fuller hymähtää.

Yhtyeen jäsenet vierailevat Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä keskiviikkona 20. kesäkuuta. Tositoimissa nuoret näkee pian lähetyksen jälkeen, kun bändi nousee Helsingin Linnanmäen lavalle kello 14. Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

Katso videolta Simon Fullerin haastattelu Now Unitedista!

Lue myös:

    Uusimmat