Spice Girls -manageri Simon Fuller valitsi suomalaisen Joalinin uuteen jättiprojektiinsa: ”Nyt rikotaan sääntöjä”

7:49

Mediamoguli Simon Fuller perusti yhtyeen, jollaista ei ole ennen nähty. 

VIDEO: Simon Fuller hehkuttaa 16-vuotiasta suomalaista: "Upea tyttö"

Now United on maailman ensimmäinen globaali popyhtye, jonka muodostaa 14 laulajaa ja tanssijaa 14 eri maasta.

Ryhmää ajaa eteenpäin erilaisuus ja sosiaalisen median henki, joka pursuaa energiaa ja muuttuu jatkuvasti. Yhtyeen tavoitteena onkin olla yhtä fanien kanssa täysin uudella tavalla. Faneille tarjotaan mahdollisuus seurata bändin jäsenten elämää hetki hetkeltä sosiaalisen median avulla.

Ryhmän perustaja on mediamoguli Simon Fuller. Fullerilta löytyy ansioluettelostaan muun muassa Spice Girls- ja S Club 7 -yhtyeiden managerin pesti, sekä maailmalle levinneiden Idol- ja Tanssii Tähtien Kanssa -formaattien luominen. Silti hän pitää Now Unitedia uransa suurimpana ja haastavimpana projektinaan.

– Olen aina halunnut luoda ryhmän, jossa on jäseniä kaikkialta maailmasta. Se on jotakin, mitä kukaan ei ole tehnyt aiemmin, vaikka idea on itsestään selvä. Päätin kokeilla sitä. Se oli kyllä todella monimutkainen projekti, joten ymmärrän nyt, miksei kukaan ole koettanut tätä aiemmin, Fuller hymähtää.

Erikoinen idea on saanut runsaasti positiivista palautetta jo tässä vaiheessa.

– Ihmiset ymmärtävät, että tämä on jotain uutta ja erilaista, ja arvostavat eri kulttuureiden sekoittamista. Se on iso ryhmä, joka juhlistaa tanssia ja musiikkia positiivisella tavalla, hän kuvailee.

Fuller myöntää, että ison ryhmän organisointi on ajoittain hankalaa ja etenkin logistisissa ratkaisussa joutuu käyttämään luovuutta.

– He tulevat eri maista ja puhuvat eri kieliä. Mutta se on vain hauskaa. Monimutkaisuus vain lisää jännitystä ja tekee projektista vieläkin erityisemmän.

Mukana myös suomalainen Joalin

Yhtyeessä taitojaan esittelee myös 16-vuotias Joalin Loukamaa. Joalin on syntynyt Suomessa, mutta asuu nykyään perheensä kanssa Meksikossa. Fuller hehkuttaa Joalinia vuolain sanoin ja kiteyttää, että Joalinissa tiivistyy koko yhtyeen idea.

– Joalin on upea tyttö. Hän on kaunis ja hänessä elää Now Unitedin henki, ja on tietenkin myös upea tanssija. Hän on Now Unitedin ruumiillistuma, nuori, hauska, raikas ja lahjakas.

Fuller kertoo, että hänellä on Now Unitedin varalle suuria ja kunnianhimoisia suunnitelmia. Hän korostaa, ettei tavoitteena ole julkaista albumeita tai tehdä kiertueita, vaan ottaa yhtyeen fanit osaksi ilmiötä ennennäkemättömällä tavalla. Fuller haluaa, että Now United on aktiivinen kellon ympäri.

– Visioni on tehdä kaikki eri tavalla kuin aiemmin. Nyt rikotaan sääntöjä.

Now United nähdään Suomessa ensi viikolla. Yhtye vierailee keskiviikkona 20. kesäkuuta Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä ja esiintyy Linnanmäellä iltapäivällä kello 14. MTV seuraa yhtyeen Suomen-vierailua hetki hetkeltä. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja