Suomalainen Joalin, 16, matkalla maailmantähdeksi – pääsi osaksi kansainvälistä superbändiä

2:33

Spice Girls -yhtyeen manageri ja Idol-formaatin luoja Simon Fuller kokosi yhteen kansainvälisen superbändin, johon kuuluu 14 nuorta ympäri maailman. Yksi heistä on suomalainen Joalin Loukamaa.

VIDEO: Joalin myöntää kaipaavansa Suomea: ”Siellä on mielestäni paras ruoka”

Now United on ensimmäinen globaali popyhtye, jonka muodostaa 14 laulajaa ja tanssijaa 14 eri maasta. Ryhmää ajaa eteenpäin erilaisuus ja sosiaalisen median henki, joka pursuaa energiaa ja luo uutta hurjaan tahtiin.

Now Unitedin tavoitteena onkin olla yhtä fanien kanssa täysin uudella tavalla. Siksi faneille tarjotaan mahdollisuus seurata yhtyeen musiikkia ja sen jäsenten elämää hetki hetkeltä sosiaalisen median avulla.

Yhtyeessä nähdään myös suomalaista verta, sillä mukana on 16-vuotias Joalin Loukamaa. Joalin on syntynyt Suomessa mutta asuu nykyään perheineen Meksikossa.

Kaikki alkoi vuosi sitten. Joalinin mallitoimiston agentti bongasi ilmoituksen uudesta projektista ja kysyi Joalinilta sekä tämän vanhemmilta, voisiko hän laittaa tytön kuvat eteenpäin. Kuvista pidettiin ja useiden eri vaiheiden jälkeen Joalin eteni maailmanlaajuiseen finaaliin Los Angelesissa.

– Tähän mennessä on ollut ihan mahtavaa olla osa tätä ryhmää. Opin joka päivä uutta eri kulttuureista, ihmisistä ja ryhmän jäsenistä. On mukavaa olla osa maailmanlaajuista perhettä, hän hehkuttaa MTV:n haastattelussa.

Joalin nautiskelee kansainvälisestä arjestaan täysin rinnoin, mutta myöntää kaipaavansa silloin tällöin myös kotimaataan.

– Rakastan Suomea.  Se on niin puhdas ja turvallinen paikka. Ikävöin ihan sikana perhettäni. Siellä on mielestäni myös paras ruoka, eli ikävöin myös suomalaista ruokaa. Ja irtokarkkeja!

Now United nähdään Suomessa ensi viikolla. Yhtye vierailee keskiviikkona 20. kesäkuuta Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä ja esiintyy Linnanmäellä iltapäivällä kello 14. MTV seuraa yhtyeen Suomen-vierailua hetki hetkeltä. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja