Mainos

Uunin alla oleva laatikko ei välttämättä ole tarkoitettu peltien säilytykseen: "Moni ei varmasti ole edes kuullut"

Tavallisesti uunin alla olevassa laatikossa säilytetään uunipeltejä, mutta tiesitkö, että tämä ei välttämättä ole laatikon oikea käyttötarkoitus?

– Uunin alapuolella olevalla laatikolla on todella tarkoitus, Wimp.com-sivustolla ihmetellään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Instagramiin lisätyssä amerikkalaisessa käyttöohjeessa todetaan, että uunin alapuolella sijaitsevan laatikon tarkoitus on, että sen sisällä ruoat pysyvät tavallista pidempään tarjoilulämpötilassa. MTV Lifestyle otti selvää, onko Suomessa käytössä uunin yhteydessä käytettäviksi tarkoitettuja lämmityslaatikoita.

Lämmityslaatikoita löytyy myös suomalaisista kodeista

Gigantista kerrotaan MTV:lle, että Suomessa erikseen myytävät lämmityslaatikot ovat jokseenkin harvinaisia, mutta niitä on tarjolla suurimpien kodinkonevalmistajien valikoimissa. Toisin sanoen erityisen tiivis laatikko uunin alla voi paljastua lämmityslaatikoksi, jossa ei tosiaan olekaan tarkoitus säilyttää uunipeltejä.

– Meillä on todella valikoimissa erillisiä uunin alle asennettavia lämpölaatikoita. Niitä ei kuitenkaan ole ihan joka kodissa, eikä moni varmasti ole edes kuullut niistä, Gigantin tuotepäällikkö Sami Viitanen kertoo MTV:lle.

Viime vuosien aikana lämpölaatikoiden suosio on ollut Suomessa kasvussa.

– Olemme tuplanneet lämpölaatikoiden myynnin vuodesta 2015. Ruoanvalmistus on nykyään niin paljon tapetilla, että se on varmasti nostanut lämpölaatikoiden suosiota, Viitanen kertoo.

Lämpölaatikkoa voidaan käyttää muun muassa ruoan pitämiseen lämpimänä ennen tarjoilua sekä esimerkiksi lautasten ja kahvikuppien esilämmitykseen. Tietyillä lämpölaatikoilla on myös mahdollista kypsentää ruokaa alhaisissa lämpötiloissa.

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.