Uudistuneella Bumtsibumilla väkevä paluu – ohjelmaa katsoi lähes 1,4 miljoonaa suomalaista

Yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista kotimaisista tv-ohjelmista, Bumtsibum, käynnistyi 18.3. uudistuneena ja avasi heti huikein katsojaluvuin. 

Bumtsibum palasi runsaan kymmenen vuoden tauon jälkeen räväkästi ruutuun. Uudistunutta kokoonpanoa isännöi juontaja Kalle Lindroth ja kapteeneina toimivat pianistit Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen. Ensimmäisessä jaksossa vieraina nähtiin Katri-Helena, Paula Koivuniemi, Elias Kaskinen ja Pete Parkkonen.

Kauden ensimmäisen jakson keskikatsojamäärä oli 906 000 katsojaa, ohjelma tavoitti lähes 1,4 miljoonaa tv-katsojaa ((1 385 000).

– Bumtsibum on ollut kautta aikojen yksi toivotuimmista ohjelmistamme, ja paluu herätti paljon keskustelua. Nyt voimme viimeistään sanoa, että katsojat ottivat ohjelman omakseen, vastaanotto oli huikea! Ohjelman tuominen kanavalle kannatti, kiitos uuden castingin ja tuotannon, iloitsee MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

Ohjelmasta käytiin ohjelman virallisella hashtagilla #Bumtsibum vilkasta keskustelua muun muassa Twitterissä. Hashtagilla twiitattiin yli 1000 kertaa ja twiittien laskennallinen tavoittavuus on yli puoli miljoonaa. (Lähde: Sometvmittari).

Ensi viikolla Bumtsibumin estradi täyttyy tiukoista soundeista, kun mukana ovat Ellinoora, Sanni, Jon-Jon ja Roope Salminen.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, 4+ vuotiaat suomalaiset yliyönluvuin, • tavoittavuus = väh 3 min yhtäjaksoista katselua.


 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja