Uudenlainen lisätyn todellisuuden Angry Birds nyt ladattavissa Apple-laitteille

Rovio ja Resolution Games ovat tänään julkaisseet iOS-laitteille Angry Birds AR: Isle of Pigsin. Kyse on lisätyn todellisuuden pelistä, joka mukailee aikaisemmin julkaistua virtuaalitodellisuusversiota, Angry Birds VR: Isle of Pigsiä.

Lisätyn todellisuuden Angry Birdsissä peli käyttää hyväkseen puhelimen kameraa, jolloin pelimaailma rakennetaan esimerkiksi lattian tai pöytätason päälle. Perusperiaate pelissä mukailee vanhempia Angry Birds -pelejä ja tavoitteena on rakennelmien tuhoamien vihaisia lintuja ampumalla. Tällä kertaa ritsan jännittäminen ja lintujen ampuminen tapahtuu kuitenkin laitetta liikuttamalla.

Ensivaiheessa Angry Birds AR: Isle of Pigs on saataville pelkästään iOS-laitteille ja vaatii toimiakseen ARKit-tuen. Kyse on lisätyn todellisuuden ominaisuudesta, joka löytyy kaikista iPhone-malleista iPhone 6s:stä alkaen. Tablettien puolella ARKit on tuettu kaikissa iPad-malleissa alkaen viidennestä sukupolvesta, minkä lisäksi tuki löytyy myös kaikista iPad Pro -malleista.

Julkaisussa Angry Birds AR: Isle of Pigs sisältää yli 50 pelattavaa tasoa ja lisää sisältöä on odotettavissa tulevaisuudessa. Aikaisempien Angry Birds -pelien tapaan tarjolla on sekä ilmaista että maksullista sisältöä.

Julkaisutrailerin pelistä voi katsoa alta.

Lue myös:

    Uusimmat