Uudenlainen lisätyn todellisuuden Angry Birds nyt ladattavissa Apple-laitteille

Rovio ja Resolution Games ovat tänään julkaisseet iOS-laitteille Angry Birds AR: Isle of Pigsin. Kyse on lisätyn todellisuuden pelistä, joka mukailee aikaisemmin julkaistua virtuaalitodellisuusversiota, Angry Birds VR: Isle of Pigsiä.

Lisätyn todellisuuden Angry Birdsissä peli käyttää hyväkseen puhelimen kameraa, jolloin pelimaailma rakennetaan esimerkiksi lattian tai pöytätason päälle. Perusperiaate pelissä mukailee vanhempia Angry Birds -pelejä ja tavoitteena on rakennelmien tuhoamien vihaisia lintuja ampumalla. Tällä kertaa ritsan jännittäminen ja lintujen ampuminen tapahtuu kuitenkin laitetta liikuttamalla.

Ensivaiheessa Angry Birds AR: Isle of Pigs on saataville pelkästään iOS-laitteille ja vaatii toimiakseen ARKit-tuen. Kyse on lisätyn todellisuuden ominaisuudesta, joka löytyy kaikista iPhone-malleista iPhone 6s:stä alkaen. Tablettien puolella ARKit on tuettu kaikissa iPad-malleissa alkaen viidennestä sukupolvesta, minkä lisäksi tuki löytyy myös kaikista iPad Pro -malleista.

Julkaisussa Angry Birds AR: Isle of Pigs sisältää yli 50 pelattavaa tasoa ja lisää sisältöä on odotettavissa tulevaisuudessa. Aikaisempien Angry Birds -pelien tapaan tarjolla on sekä ilmaista että maksullista sisältöä.

Julkaisutrailerin pelistä voi katsoa alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja