Uudenlainen Angry Birds -peli: lisätyn todellisuuden Angry Birds AR: Isle of Pigs tulee ensin Apple-laitteille

Suomalainen Rovio on julkaisemassa ensimmäisen lisätyn todellisuuden pelinsä, Angry Birds AR: Isle of Pigsin. Ensi alkuun peli on saatavilla vain iPhonella ja iPadilla, mutta saatavuutta laajennettaneen myöhemmin.

Angry Birdsiä pelanneille Isle of Pigsin idea on varsin tuttu: ritsalla ammuttavien lintujen avulla on tarkoitus tuhota vihreiden possujen rakennelmia mahdollisimman taidokkaasti ja selvittää kymmeniä tasoja. Angry Birds AR: Isle of Pigsin pelaaminen tapahtuu kuitenkin täydennetyssä todellisuudessa, mikä muuttaa pelaamista melkoisesti. Applen laitteiden ARKitin avulla tasot heräävät henkiin vaikkapa keittiön pöydälle, ja ritsa jännitetään ja lintu ammutaan pelilaitetta liikuttelemalla.

Peli on samankaltainen jo julkaistun virtuaalitodellisuuspeli Angry Birds VR: Isle of Pigsin kanssa. Myös täydennetyn todellisuuden versio tarjoaa sekä ilmaista pelattavaa että maksullista sisältöä, mutta perusmekaniikka on molemmissa sama.

Angry Birds AR: Isle of Pigs julkaistaan kevään 2019 aikana iOS-laitteille. Toimiakseen peli vaatii ARKit-ominaisuutta, joka on läsnä iPhone 6S -mallista ja viidennen sukupolven iPad-laitteista eteenpäin. ARKit on myös kaikissa iPad Pro -malleissa.

Lue myös:

    Uusimmat