Uuden Maria Kallio -draamasarjan kuvaukset käynnissä – kurkista kulissien taakse!

Leena Lehtolaisen romaaneihin pohjautuvaa Maria Kalliota kuvataan parhaillaan. Maria Kallio -sarjan tapahtumat sijoittuvat Espooseen.

Leena Lehtolaisen rakastetuista Maria Kallio -dekkareista kuvataan uusi draamasarja, joka julkaistaan C Moressa loppuvuodesta 2021. Sarjassa nimikko roolin tekee Kultainen Venla -ehdokkuuden roolistaan C Moren Sunnuntailounas-sarjassa napannut Elena Leeve.

Maria Kallio -sarjan lokakuussa 2020 alkaneet kuvaukset ovat parhaillaan loppusuoralla Espoossa. 

– On ollut ilo astua Maria Kallion saappaisiin. Ne ovat kuljettaneet näyttelemään hienojen kanssanäyttelijöiden kanssa päivästä toiseen, sarjaa tähdittävä Elena Leeve kiteyttää kuvaustunnelmat.

– Marian tapa katsoa maailmaa on utelias, tarkka ja hänen totuudenjanonsa on loputon. Hän haluaa, että oikeus toteutuu. Maria Kallion näyttelemisessä on ollut parasta maailmat, jotka hänen eteensä avautuvat - kiinnostavat ja pelottavatkin kohtaamiset. Hän ajattelee aivojensa lisäksi sydämellään, on rohkea työssään ja osaa tehdä nopeitakin päätöksiä. Ristiriita yksityiselämään on kiinnostava, koska sen suhteen nämä taidot ovat poissa. 

Leeven lisäksi Maria Kallio -sarjaa tähdittävät muun muassa Leo Honkonen, Petteri Summanen, Matleena Kuusniemi, Markus Järvenpää, Alex Anton, Carl-Kristian Rundman ja Matti Leino. Uutuussarja käynnistyy Lehtolaisen Ensimmäinen murhani -kirjasta, jossa nuori Maria Kallio vielä pohtii uraan liittyviä asioita. Ohjauksesta vastaa Jojo Erholtz ja käsikirjoituksesta Eriikka Etholén-Paju

Lehtolaisen Maria Kallio -kirjoista on tehty myös aiemmin tv-sarja, jonka nimiroolin teki Minna Haapkylä. Vuonna 2004 MTV3-kanavalla nähty 13-osainen Rikospoliisi Maria Kallio -sarja keräsi tuolloin valtaisat katsojaluvut. Tulevan uuden Maria Kallio -sarjan kunniaksi kyseinen sarjaversio on katsottavissa nyt kokonaisuudessaan C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja