Pirjo Heikkilä palasi hullunkurisen roolihahmonsa pariin – tämä yhteinen piirre näyttelijän ja erikoisen hahmon väliltä löytyy

0:54
Pirjo Heikkilä tähdittää jo Onnelan neljättä kautta – muttei ole itse seurannut sarjaa lainkaan

Pirjo Heikkilä tähdittää jälleen Onnelan tuoreinta tuotantokautta.

Näyttelijä Pirjo Heikkilä nähdään tuttuun tapaan tähdittämässä Onnela-sarjaa, jonka neljäs tuotantokausi sai ensi-iltansa joulukuussa C Morella. Onnelaa kuvattiin kesällä ja alkusyksystä 2020, ja päivät, jolloin Heikkilä oli mukana, olivat hänelle ensimmäiset kuvaukset sen jälkeen, kun koronapandemia alkoi.

Heikkilä kertoi MTV Uutisille Onnelan kuvauksissa iloinneensa siitä, että paluu kuvausten pariin tapahtui nimenomaan Onnelan pariin.

– Tämä on mulle ihan lempiproggis. Käyn aika vähän täällä, mulla on niin pieni rooli, että käväisen siellä täällä ja mulla on aika lyhyitä päiviä. Ja sitten kun täällä on niin ihana porukka, niin saan tulla tänne vähän niin kuin hengaamaan hyvien tyyppien kanssa, vähän syödä cateringista ja hölistä kuulumisia, niin nämä päivät ovat kyllä tosi iisejä.

Näyttelijä kertoo, ettei hän itse ole seurannut Onnela-sarjaa vuosien saatossa. Hän kuitenkin arvioi, että ohjelman katsojalle saattaa näyttäytyä se, kuinka nopealla tahdilla sarjaa nykyään kuvataan.

– Hirveän nopeasti tämä tehdään. Yhdellä kuvalla ja sitten eteenpäin.

Heikkilä esittää Onnelassa raivostuttavaa naapuria Titta Kemppaista. Näyttelijä kertoo jännittäneensä, ettei tekisi hahmostaan Onnelassa missään kohtaa liian äärimmäistä.

– He ovat kuitenkin Jorman (Titan aviomiehen) kanssa semmoiset älyttömimmät hahmot siellä, järjettömimmät ja huonoiten käyttäytyvimmät.

Itsestään ja hahmostaan Heikkilä tunnistaa myös jotain yhteisiä piirteitä.

– Ehkä joku semmoinen, että luulee olevansa hauska, kun tulee johonkin tilanteeseen, johon tulee kauhean innoissaan ja eteenpäin suuntautuneena, heittää vähän läpyskää. Ja sitten ei ehkä tajua, että ihmiset eivät naura. Se on ehkä yhteistä meillä, joskus. Kyllä mäkin joskus heitän ihan hyviä juttuja, mutta joskus en.

Onnelan 4. tuotantokausi C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja