Uusi Putous starttasi ryminällä - yli 1,1 miljoonaa katsojaa

Uusi Putous-kausi avasi vahvasti yli miljoonayleisöllä.

Putouksen kuudes tuotantokausi käynnistyi 11.10. MTV3-kanavalla. Ohjelmasarjan kuudennen kauden avausjaksoa katsoi 11.10. parhaimmillaan 1 127 000 suomalaista, keskikatsojamäärän ollessa 1 048 000. Kaikkiaan puolitoistatuntista lähetystä seurasi 1,7 miljoonaa suomalaista.* Putous oli lauantain puhutuin viihdeohjelma, #putous -hashtagilla twiitattiin 4522 kertaa.

Sketsihahmokilpailu sai vauhdikkaan alun ja katsojat saivat tutustua Kristiina "Kissi" Vähä-Hiilariin (Antti Holma), Julia "Jusu" Herliniin (Essi Hellén), Svetlana Rönkköön (Jenni Kokander), Pasi Salmeen (Joonas Nordman), Rontgoteus Hittavaiseen (Kari Ketonen), Karjalan Kandalfiin (Mari Perankoski), Loordi Lallyyn (Niina Koponen) sekä Ari Stevariin (Ville Tiihonen).

Tavallisesti MTV3:lla tammikuussa alkanut ohjelma starttasi nyt huikein luvuin kanavan syysohjelmistossa. Putouksen ensimmäinen lähetys sai parhaimmillaan yli 1,1 miljoonaa katsojaa ja keskikatsojamäärä oli 1 048 000. Kaikkiaan puolitoistatuntista lähetystä seurasi 1,7 miljoonaa suomalaista.*

- Putous on hieno esimerkki kotimaisesta formaatista, joka on jo vuosia ollut maamme eturivin viihdeohjelma. Nyt Putous uudistui ja on hienoa saada seurata uuden näyttelijäkaartin työskentelyä. Katsojaluvullisesti ohjelma avasi upeasti ja olemme todella tyytyväisiä, MTV:n ohjelmajohtaja Kristiina Werner-Autio sanoo.

Putous on valtaisa ilmiö myös sosiaalisessa mediassa. Putous oli lauantain puhutuin viihdeohjelma. Twitterissä #Putous -hashtagillä twiitattiin 4522 kertaa ja twiitit levisivät 1,37 miljoonalle silmäparille.

Seuraamalla Putous-sivua Facebookissa ja Instagramissa @MTVPutous-tilillä pääsee Putous-kulisseihin ja näkemään hauskimmat viraalikuvat. Tällä kaudella katsojat pääsevät myös osallistumaan Putous-lähetyksiin tuulettamalla älylaitteillaan osoitteessa mtv.fi/putous.

Putouksessa on kahdeksan osaa, finaalilähetys nähdään 29.11.

Katsojaluvut: Finnpanel Oy, TV-mittaritutkimus

*) Tavoittavuus: vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua

Twitter-luvut: MTV:n Some-tv-mittari http://www.mtv.fi/spotti/sometvmittari/ 

Katso aloitusjakso ylhäältä!

PUTOUS lauantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla ja Katsomossa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja