Mainos

Uteliaisuus kävi sietämättömäksi – pariskunnan kokeilut imurin kanssa päättyivät katastrofiin

Eräs nainen kauhistutti somekansan julkaisemalla karmivan tarinan siitä, mitä tapahtuu, kun yhdistää käynnissä olevan imurin ja housuttoman miehen.

Redditin surullisenkuuluisalla "Today I Fucked Up" - eli "Tänään mokasin" -palstalla näkee monenmoisia tarinoita. Yksi kauhistuttavimmista on kenties tämä.

"Tänään mokasin imaisemalla sulhaseni peniksen imuriin."

Tämä oikeasti tapahtui jokin aika sitten.

Olimme siivoamassa ja sulhaseni vilautti minulle, minulla oli imurin letku kädessäni, joten uhkasin häntä sille. En oikeasti tehnyt mitään aluksi, mutta sitten sammutin imurin ja kysyin, oliko hän koskaan tehnyt niin. Hän sanoi ei, ja olimme molemmat uteliaita. Ajattelin, että se oli joku poikien juttu, kuten joku siirtymäriitti.

Ilmeisesti se on kuitenkin juttu, jota yhdenkään pojan ei pitäisi tehdä, koska imuvoima ei vain imaise penistä. Se imaisee kivekset myös. Onneksi käteni oli off-napilla, varmuuden vuoksi. Häntä sattui muutaman minuutin ajan, mutta ei mitään vakavaa. Hänen sukukalleutensa selvisivät.

Tarinaa kommentoineiden joukossa oli muun muassa eräs mies, joka kertoi tehneensä saman virheen, ei kerran, vaan useamminkin. Toiset puolestaan totesivat pariskunnan kuulostavan olevan täydellisiä toisilleen.

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.