Mainos

Aviomiestä inhotti vaimon tapa pestä alapäänsä – teki virheen ja kertoi sen hänelle

Eräs aviomies oppi kantapään kautta, että jotkut asiat olisi syytä pitää omana tietonaan.

Reddit-käyttäjä Throwthricethree mokasi pahemman kerran ja halusi jakaa typeryytensä myös muille.

Mies kertoi tarinansa Redditin surullisenkuuluisalla "Today I Fucked Up" - eli "Tänään mokasin" -palstalla.

"Tänään mokasin kertomalla vaimolleni, että minua ällöttää hänen suihkun jälkeinen tapansa", mies otsikoi kertomuksensa.

"Mistä aloittaisin... Tämä tapahtui muutama tunti sitten, ja olen ollut helvetissä siitä lähtien. Minulla ei ole ketään, kenelle puhua asiasta ja minun täytyy avautua", miesparka kirjoittaa.

Miehen antama lyhyt versio tapahtumista kuuluu näin: "Kerroin vaimolleni, että hänen suihkun jälkeinen tapansa ällöttää minua ja nyt avioliittoni on vaarassa."

Pitkä versio: "Vaimollani seitsemän vuoden ajalta on tapa, joka on vaivannut minua vuosia, ja tänään vihdoin kerroin sen hänelle. Kun hän tulee suihkusta, hän kuivaa itsensä ja nostaa pientä huppua siitä tärkeimmästä paikastaan ja pyyhkii sen. Se on pieni liike, eikä kestä kauempaa kuin sekunnin tai kaksi, ja hän on vakuuttanut minulle, ettei se satu tai mitään. Mutta se silti ällöttää minua. Se muistuttaa minua kaikesta liasta ja inhottavista asioista, joita tuon ihokaistaleen alla piilee. Minut on ympärileikattu, joten minun ei ole koskaan tarvinnut käsitellä esinahkatalia. Kun minua päivittäin muistutetaan, etttä se paikka, jonne laitan kieleni, on myös likainen ja haiseva – en kestänyt sitä enää.

Nyt hän on lähtenyt ulos juoksemaan kiukkunsa pois, ja minä jäin tänne miettimään, miksi mokasin niin pahasti. En tiedä, miten ja voinko ylipäätään koskaan korjata tilannetta."

Jos tekstiä tulkitsee tarkasti, huomaa, ettei tämä ole täysin ensimmäinen kerta, kun mies on huomauttanut vaimolleen asiasta. Tuolloin vaimo kertoi, ettei toiminto satu lainkaan. Mies olisi voinut jättää asian siihen ja jatkaa elämäänsä. Etsinyt jonkun muun harrastuksen, johon keskittyä vaimon tullessa suihkusta. Vaan ei. Hänen oli pakko puuttua asiaan. Ja nyt hän joutuu kärsimään siitä.

Myös kommentoijat olivat yksimielisesti sitä mieltä, että mies oli töpännyt pahemman kerran.

Video: Myös näin nainen voisi reagoida suuttuessaan.

0:47


Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.