"Uteliaisuudesta kokeilin" – lukijat kertovat seksikokemuksista samasta sukupuolesta

Suuressa seksikyselyssä selvitettiin myös Studio55.fin lukijoiden seksikokemuksia saman sukupuolen kanssa. Näin he kertoivat aiheesta.

”Kokeiluja hyvän ystävän kanssa” – Naiset kertovat

Hyvän ystäväni kanssa ollaan kokeiltu sitä. Hän on tehnyt sitä useammin naisen kanssa, koska hänen miehellään oli ykköstypin diabetes, joka vaikutti erektioon.

Kerran alkoholin voimalla yritys, joka ei itseäni innostanut olleenkaan, toista kylläkin. Ei tule toistumaan.

Nuorempana olen kokeillut sen verran, että tiedän, ettei se ole minun juttu. Naiset ovat usein yrittäneet iskeä minua ja muutama heteronainen on sanonut, että jos hän olisi lesbo, niin olisi mieluiten minun kanssani sillain, mene ja tiedä minkä takia.

Nuorempana se oli vain tapa tyydyttää seksinhalut, jos ei miestä sattunut olemaan lähistöllä.

Nuorena suutelin ystäväni kanssa, mutta en pitänyt siitä. Myöhemmällä iällä toinen ystäväni kysyi, onko alkanut haluttaa samaa sukupuolta oleva, sillä häntä oli, jonkinlaisen hormoniongelman takia. Olen kyllä tuntenut lesboja ja tanssinutkin heidän kanssaan, mutta ei muuta.

Opiskelutoverin kanssa, kännissä, miehet intissä, illallisen jälkeen, riehakkaissa tunnelmissa.

Suutelua, hyväilyjä ja suuseksiä.

”Olen uteliaisuudesta kokeillut” – Miehet kertovat

En muista tarkalleen, koska siitä on aikaa jo 60 vuotta.

Olin umpihumalassa homomiehen johdattamana, erään juhlatilaisuuden jälkeen. En tuntenut häntä ollenkaan. Kuitenkin siinä yhtäkkiä huomasin, heräsin sängyssä, että tässähän on homoyhteys, kaveri imi seisovaa penistäni. Aluksi siis luulin naiseksi pimeässä! Yhden yön kokemus, ainoa kokemus vuosia sitten. En ole tavannut miestä sen jälkeen, en enää edes tuntisi, muistaisi häntä ollenkaan.

Olin noin 15-vuotias, olin Lontoossa ja siellä oli ilmeisesti homopari, jonka luona asuin. He ottivat mukaan seksihyväilyyn minut. Tästä ei ole jäänyt mitään ongelmia, pidän sitä vain muistona sodanjälkeisestä nuoruudesta.

Uteliaisuudesta kokeillut, millaista se oikein on.

Studio55.fi-sivustolla 10.4.-26.4.2015 välisenä aikana toteutettuun seksikyselyyn vastasi hieman yli 900 vastaajaa. Vastaajista 58 prosenttia oli naisia ja 42 prosenttia miehiä. 39 prosenttia heistä oli alle 55-vuotiaita, 38 prosenttia 55-64-vuotiaita, 20 prosenttia 65-74-vuotiaita ja 2 prosenttia yli 75-vuotiaita. 

Lue myös:

    Uusimmat