Uskomatonta: Laura Birnin seksikkään Linnan juhlat -nahkapuvun voi tehdä itse kotona!

Tiesitkö, että voit itse tehdä Laura Birnin yllä nähdyn nahkaisen iltapuvun kotona?

Näyttelijä Laura Birn hurmasi katsojat tämän vuoden Linnan juhlissa uskomattomalla kierrätysasullaan, jonka oli suunnitellut trashionista Outi Pyy. Olisitko kuitenkaan arvannut, että tämän juhla-asun luominen on kuitenkin niin helppoa, että kuka tahansa voi luoda Birnin nahkailtapuvun itse kotona?

Niin helppoa, että hirvittää!

Tarkkasilmäisimmät katsojat saattoivat tunnistaa Birnin yllä nähdyn nahkasuikalepuvun, joka on komeilee Outi Pyyn kirjoittaman Trashion – Tee itse huippumuotisi -kirjan kannessa sekä juontaja Noora Shinglerilla .

Ohjeet nahkatakeista luotuun iltapukuun löytyvät Pyyn huippumuotia mukailevasta käsityökirjasta; kirjoittajan mukaan itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton arvoinen vaate voi valmistua jopa viikonlopussa. Upea iltapuku kootaan nahkasuikaleista, jotka on kiinnitetty hameeseen tai mekkoon.

Asun luomiseen tarvitaan vain hame tai mekko, tekstiililiimaa, nahkavaatteita, sakset, nuppineuloja, maalarinteippiä, vanupuikkoja ja kartonkia. Nahkapaloja kannattaa metsästää esimerkiksi kirpputoreilta!

Muista katsoa Linnan juhlien koostelähetys MTV3-kanavalla 7.12. klo 18. Lähetyksen juontavat Ripsa Koskinen-Papunen ja Keijo Leppänen.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Mikko Rasila, Lehtikuva, Atena

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja