Uskomaton musiikkivideo ihastuttaa suomalaisia – näin kajahtaa Finlandia-hymni varusmiesten laulamana

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta on julkaissut näyttävän musiikkivideon YouTubeen. Videolla neljä nuorta miestä esittää oman version Finlandia-hymnistä.

Video on varusmiesten kunnianosoitus satavuotiaalle Suomelle ja sen ainutlaatuiselle luonnolle. Musiikkivideolla laulavat Jani Kaitosalmi, Riku Miettunen, Otso Koiso-Kanttila ja Reko Kälkäjä.

Video on kuvattu viime kesänä Kuusamon ainutlaatuisessa luonnossa. Video on herättänyt erittäin paljon ihastusta sosiaalisessa mediassa. Ihmiset ovat jättäneet videon kommenttikenttään ylistäviä kirjoituksia. Lisäksi video on kerännyt lukuisia katselukertoja.

– Hieno video ja upea laulu! Tapasimme videontekijät Kiutakönkäällä ja Myllykoskella, kun olimme perheen kanssa vaeltamassa kesällä! Oli hienoa nähdä valmis tuotos. Hyvää itsenäisyyspäivää! eräs nainen kirjoittaa videon kommenttikentässä.

– Kuuntelin tämän juuri isäni sairasvuoteen ääressä ja hän halusi padin omiin käsiin kuunnellakseen – liikuttava, ikimuistoinen hetki, kiitos, kirjoittaa toinen videon katsonut henkilö.

Lue myös:

    Uusimmat