Uskomaton muodonmuutos! Kaksossiskot nostivat painoaan 10 kiloa viidessä kuukaudessa: "Vihasimme sitä, miltä näytimme"

Nuoret naiset voivat ylpeänä sanoa voivansa paremmin nyt, lähes kymmenen kiloa painavampina kuin ennen. 

Personal trainereina ja ammattilaistanssijoina työskentelevät kaksoset Aoife ja Ciara Tabb, 21, nostivat painoaan lähes kymmenen kiloa viiden kuukauden aikana ymmärrettyään, kuinka alipainoisia he oikein olivat. Naisten aktiivisuuteen mitoitettuna riittämätön ruokavalio ja kuudesti viikossa pidetyt tanssiesitykset pitivät naisten vaa’an lukemat epäterveellisen alhaalla, 46 kilossa.

Kun epävarmuutta itsestään tuntevat naiset ymmärsivät elintapojensa epäterveellisyyden, he päättivät lähteä etsimään muutosta. Ennen rankkaa kiertue-elämää tanssiryhmän kanssa viettänyt kaksikko siirtyi samoihin aikoihin yritysmaailmaan, joka on mahdollistanut paljon. Viidessä kuukaudessa sekä Aoife että Ciara nostivat painoaan kymmenen kiloa ja voivat nyt paremmin kuin koskaan ennen.

– Tunsimme itsemme heikoiksi ja olimme todella motivoituneita pääsemään jälleen terveeseen painoon, Ciara kertoo tanssikiertueen aikana reippaasti pudonneesta painostaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Me molemmat vihasimme sitä, miltä näytimme. Olemme koulutettuja personal trainereita ja halusimme näyttää vahvoilta ja terveiltä. Tiesimme, että meidän olisi tehtävä muutos välittömästi.

Toisiin vertaaminen tai vaa'an kyttääminen eivät kannata

Motivoitunut kaksikko päätti hankkia itselleen ravintovalmentajan, jonka avulla naiset onnistuivat nostamaan painonsa lyhyessä ajassa jälleen terveisiin lukemiin. Samaan aikaan he treenasivat kuntosalilla tarkoituksenaan kasvattaa lihasmassaa. Kova työ kannatti, sillä nyt 56 kilon painoisena molemmat naiset voivat rehellisesti sanoa tuntevansa olonsa paremmaksi kuin koskaan ennen. 

– En ole koskaan tuntenut oloani niin hyväksi omassa kehossani ja olen iloinen voidessani sanoa, että rakastan vartaloani. Totta kai vartalostani löytyy paljon myös kohtia, joista en pidä, mutta kukaan ei ole täydellinen. Yleensä ihmiset haluavat juuri sitä, mitä heillä ei ole, Aoife toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen mukaan hän tuntee olonsa nykyisin entistä energisemmäksi, ja hänen suhteensa ruokaan on parantunut huomattavasti. Kumpikin naisista on samaa mieltä siitä, että he eivät missään nimessä halua palata takaisin entiseen.

– Olen ylpeä kaikista positiivisista muutoksista, joita olen elämääni tehnyt. En pelkää enää ruokaa tai painonnousua. Näen ruoan positiivisena asiana keholle, Ciara lisää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naiset ovat jakaneet Instagramissa kuvia muutoksistaan osoittaakseen, kuinka tärkeä asia tasapaino on sekä fyysisen terveyden että mielenterveyden kannalta. Vähäinen syöminen ja rankka liikunta eivät tuoneet elämään kuin epävarmuutta, ahdistusta ja rajoitteita. Nyt kaikki on toisin. Tämä onkin asia, jota naiset haluavat omalla esimerkillään välittää.

– Vertaile itseäsi ainoastaan sinuun, älä keneenkään muuhun. Ota muutoskuvia äläkä keskity liikaa vaa’an lukemaan, naiset neuvovat.

Lähde: TheSun

***

2:50

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja